Da jeg vågende i morges, skete der noget mærkeligt – jeg havde lyst til en greenie! Jeg blev åbenbart ikke skræmt helt væk, da jeg forleden forsøgte mig med en greenie til morgenmad for første gang. Den første greenie var en rimelig klassisk en af slagsen og uden for mange dikkedarer. Jeg tilføjede denne gang lidt skyr, for at gøre greenien mere cremet og lidt jordbær for at gøre frugtsmagen lidt mere fremtrædende. Farven var ikke helt så flot grøn som sidst, men smagen var lige en tand bedre – man kan åbenbart ikke få det hele.

Morgengreenie med jordbær
1 person

2 spsk. skyr
100 gram frossen spinat
80 gram frossen broccoli
1 frossen banan
80 gram frosne jordbær
½ dl vand
1 tsk. vaniljepulver

Blend hele molevitten og top med det bedste du kan finde i skabe og skuffer. Jeg toppede med blåbær, chiafrø, frysetørrede jordær og denne kakaogranola. Greenien skal nydes med det samme.

  • Fejrer en hel nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave
  • Denne hvidklssalat med granatble og ristede ndder har vret tilbehr