Da jeg vågende i morges, skete der noget mærkeligt – jeg havde lyst til en greenie! Jeg blev åbenbart ikke skræmt helt væk, da jeg forleden forsøgte mig med en greenie til morgenmad for første gang. Den første greenie var en rimelig klassisk en af slagsen og uden for mange dikkedarer. Jeg tilføjede denne gang lidt skyr, for at gøre greenien mere cremet og lidt jordbær for at gøre frugtsmagen lidt mere fremtrædende. Farven var ikke helt så flot grøn som sidst, men smagen var lige en tand bedre – man kan åbenbart ikke få det hele.

Morgengreenie med jordbær
1 person

2 spsk. skyr
100 gram frossen spinat
80 gram frossen broccoli
1 frossen banan
80 gram frosne jordbær
½ dl vand
1 tsk. vaniljepulver

Blend hele molevitten og top med det bedste du kan finde i skabe og skuffer. Jeg toppede med blåbær, chiafrø, frysetørrede jordær og denne kakaogranola. Greenien skal nydes med det samme.

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip