Så er madpakkesæsonen også skudt i gang for mit vedkommende. Sommerferien er slut og med arbejde både i går og i dag og med studiestart mandag, ja, så kan man vist roligt sige, at hverdagen har ramt. Faktisk gør det mig ikke så meget – det bliver rart at komme i gang igen og komme ind rutinerne 🙂

I går var disse sandwich at finde i min madpakke, og faktisk kunne jeg kun spise den ene, så den anden er at finde i min madpakke i dag – jeg glæder mig allerede til frokost! 🙂 Jeg lavede både vafler og fyld om morgenen, men er man lidt presset på tid, kan man sagtens lave vafler og fyld aftenen før, og så bare lige samle sandwichene om morgenen. Og hvis man lige som jeg ikke lige har adgang til tallerkner og bestik under frokosten, ja, så fungere disse vaffelsandwich altså fint som håndmadder. De er perfekte jo! 😉

Spinatvaffelsandwich med tunfyld
2 stk.

Spinatvafler
1 håndfuld spinat
2 æg
½ tsk. salt
1 spsk. loppefrøskaller

Fyld
1 dåse tun
1/2 dåse kidneybønner
2 spsk. mayonnaise
Salt og peber

En håndfuld spinatblade

Blend spinat, æg, salt og loppefrøskaller til en ensartet masse – jeg brugte min stavblender. Steg vaflerne i vaffeljernet og lad dem køle af. Hæld vandet fra tunen og kidneybønnerne og rør begge dele sammen med mayonnaisen. Smag til med salt og peber.

Fordel så en håndfuld spinatblade på den ene vaffel og fordel fyldet ovenpå. Top med den anden vaffel og halvér – bum – to lækre spinatvaffelsandwiches til madpakken 🙂

Inspiration // Vanløse Blues

Du kan finde mere inspiration til madpakken lige HER! 🙂

Dette indlæg indeholder affiliate links.

  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med
  • Jeg har lavet coleslaw efterden samme opskrift s ufattelig mange
  • Regnvejr er vaffelvejr Er jeg den eneste der faktisk nyder
  • I dag har jeg vret ude og spise med en
  • Hvad mon der foregr inde i hovedet p sdan en
  • Fejrer at kresten nu har to ugers ferie med en
  • Man gr aldrig galt i byen med en god brownie