Overskriften lyder måske lidt mere dramatisk end den er – jeg vil nemlig bare lige fortælle jer lidt min dag i går. I går var nemlig en rigtig dejlig dag. Den startede som den plejede med de daglige morgenrutiner og så op på cyklen og af sted til job. Jeg har det bedste studiejob og jeg er virkelig glad for at være der, men i går var ”bare” en arbejdsdag som alle andre. Jeg havde fri kl. 16 og to timer senere havde jeg en aftale på Østerbro. Det gav mig lige et par timer, jeg skulle slå ihjel.

Jeg satte mig på en bænk ved søerne, hørte lidt musik, nød vejret og kiggede på hvad der var omkring var. Og så kom det – lykkesuset. Det er svært at forklare hvordan  det føltes, men pludselig kunne jeg ikke lade vær med at sidde og smile lidt for mig selv og jeg havde det helt fantastisk. I det øjeblik var jeg lykkelig helt ind til knoglerne.

Tiden gik og klokken 20 var det tid til at tage hjemad. Og lige der, mens jeg cyklede hjem igennem Københavns gader i den lune sommeraften, så kom der endnu et lykkesus. Det er den bedste følelse i verden!

Jeg kan ikke fremprovokere disse lykkesus, men af og til dukker de op ud af det blå – på helt almindelige dage. Jeg er generelt tilfreds med tilværelsen, men har ligesom alle andre gode og dårlige dage. Faktisk kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst har oplevet denne form for lykke. Og så to gange på samme dag! Hvor heldig har man lov at være?

Og hvorfor skriver jeg så alt dette? Det er ikke fordi jeg tror, at du kan bruge det til specielt meget, men fordi jeg vil huske denne følelse på de dårlige dage. Jeg vil huske, at for hver dårlig dag eller to kommer der en dag som i går. En helt almindelig dag, der uden videre gik hen og blev en af de bedste dage længe! Og det er det min blog er til for – dejlige opskrifter og gode minder! God weekend! 🙂