Squash, der fyldes med en blanding af hakket oksekød, toppes med ost og serveres med en skøn tomatsalsa. Det er super simpelt og super lækkert – og det tog mig faktisk ikke mere end 30 minutter at lave 🙂

Kødfyld
Portionen kan sagtens række til 3-4 personer, hvis man bruger et par ekstra squash. Regn med en squash per person.

500 gram hakket oksekød
2 store squash
2 fed hvidløg
1 løg
1 spsk. paprika
1 tsk. chilipulver
1 dåse tomatpuré (140 gram)
Salt og peber
Kokosolie til stegning

50-100 gram revet cheddarost

Hak løg og hvidløg fint og svits det i kokosolien til løgene er gyldne. Steg hakkekødet med til det er færdigstegt. Vend tomatpuréen i kødet og smag til med paprika, chili, salt og peber. Halvér begge squash på langs og skrab indmaden ud. Put ”indmaden” ned til kødet og lad kødet simre 5-10 minutter. Fordel kødet i de udhulede squash og top med revet cheddar. Giv de fyldte squashbåde 10 minutters tid ved 200 grader. Lav imens tomatsalsaen.

Tomat salsa
170 gram cherrytomater – gerne i forskellige farver
½ rødløg
1 lille håndfuld hakket persille
1 spsk. hvidvinseddike
Salt og peber

Skær cherrytomaterne i små tern og hak rødløg og persille fint. Bland alle ingredienserne til salsaen og smag til med salt og peber.

Andet tilbehør: Cremefraiche, lidt ekstra revet cheddar, hvis man er osteelsker, resten af kødfyldet og evt. en avocado.

Det var faktisk min plan også at have avocado som tilbehør, men du ved hvordan det er med avocadoer – man tror man har to perfekte avocadoer og når man så får skåret dem over, er den ene mere brun end den anden. Så ja, måske har jeg bedre held en anden gang 🙂