Fyldte squash med tomatsalsa

Opskrift på farserede squash serveret med tomatsalsa

Her finder du en opskrift på squash, der fyldes med krydret hakket oksekød, toppes med ost og serveres med en skøn tomatsalsa. Fyldte squash, eller farserede squash, er super simpelt og super lækkert og retten tager ikke mere end 30 minutter at lave. Ud over tomatsalsa, så plejer jeg at servere de fyldte squash med creme fraiche og guacamole.

Læs også: Wraps med hummus og grillet squash

Fyldte squash

Find den nemme opskrift på fyldte squash med tomatsalsa her:

Fyldte squash med tomatsalsa

4 personer
Ingredienser
Fyldte squash
  • 4 squash
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dåse tomatpuré 140 gram
  • 1 spsk. paprika
  • 1 drys chilipulver
  • Salt og peber
  • Smør eller olie til stegning
  • 100 gram revet cheddarost
Tomatsalsa
  • 170 gram cherrytomater – gerne i forskellige farver
  • ½ rødløg
  • 1 lille håndfuld hakket persille
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • Salt og peber
Serveringsforslag
  • Creme fraiche
  • Guacamole
Fremgangsmåde
Fyldte squash
  • Hak løg og hvidløg fint og svits det i fedtstoffet til løgene er gyldne.
  • Brun oksekødet.
  • Vend tomatpuréen i sammen med paprika og chilipulver og smag til med salt og peber.
  • Halvér alle squash på langs og skrab indmaden ud. Put ”indmaden” ned til kødet og lad det simre 5-10 minutter.
  • Fordel kødfyldet i de udhulede squash og top med revet cheddar.
  • Giv de fyldte squashbåde 10 minutters tid i ovnen ved 200 grader.
  • Lav imens tomatsalsaen.
Tomatsalsa
  • Skær cherrytomaterne i små tern og hak rødløg og persille fint.
  • Bland alle ingredienserne, vend hvidvinseddike i og smag til med salt og peber.
Tomatsalsa