Min kæreste elsker at tage på UV-jagt, og for jer, der ikke lige ved hvad det er, så står UV for “under vand” og det går ud på, at man skyder fisk med en harpun imens man snorkler. Jeg har aldrig været den store fan af vand og da slet ikke af havvand, men jeg indvilligede da i at give det der UV-jagt et forsøg – dog uden harpun 🙂 Ser jeg ikke bare smækker ud i sådan en våddragt? 😉

Nå, men jeg var i vandet i hele 5 minutter før jeg gav op. Pyh, det er altså lidt ulækkert med alt det tang og sten og dyr og krabber og fisk. Det vand er altså slet ikke mig! I stedet lagde jeg mig på i solen stranden og læste mens min kæreste var i vandet. Det er meget mere mig! 🙂

Det skarpe øje kan skimte min kæreste – den orange prik langt ude – på billedet ovenfor. To timer senere kom han ind igen med to flotte fisk i nettet 🙂

Dagen efter blev der jaget i solnedgangen, mens jeg troligt holdt vagt på stranden og nød den flotte solnedgang.

Gid man kunne slutte alle dage sådan! – Så smukt jo 🙂

  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere
  • Det er landet en ny opskrift p bloggen i dag
  • Weekend! Og M har srget for lidt sdt til eftermiddagshyggen