Min kæreste elsker at tage på UV-jagt, og for jer, der ikke lige ved hvad det er, så står UV for “under vand” og det går ud på, at man skyder fisk med en harpun imens man snorkler. Jeg har aldrig været den store fan af vand og da slet ikke af havvand, men jeg indvilligede da i at give det der UV-jagt et forsøg – dog uden harpun 🙂 Ser jeg ikke bare smækker ud i sådan en våddragt? 😉

Nå, men jeg var i vandet i hele 5 minutter før jeg gav op. Pyh, det er altså lidt ulækkert med alt det tang og sten og dyr og krabber og fisk. Det vand er altså slet ikke mig! I stedet lagde jeg mig på i solen stranden og læste mens min kæreste var i vandet. Det er meget mere mig! 🙂

Det skarpe øje kan skimte min kæreste – den orange prik langt ude – på billedet ovenfor. To timer senere kom han ind igen med to flotte fisk i nettet 🙂

Dagen efter blev der jaget i solnedgangen, mens jeg troligt holdt vagt på stranden og nød den flotte solnedgang.

Gid man kunne slutte alle dage sådan! – Så smukt jo 🙂

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip