Jeg finder inspiration til mine opskrifter rigtig mange steder. Instagram er fyldt med inspiration og lækre billeder og mit galleri på min telefon er fyldt med screenshots af alt mulig lækker. På Pinterest finder jeg også utrolig meget inspiration og så er der selvfølgelig de godt 100 blogs jeg følger. Ja, 100 lyder måske af meget, men ikke alle bloggere er lige aktive, så jeg kan snildt følge med 😉 Denne opskrift på ærtemos fik jeg inspiration til fra en af disse blogs, nemlig Mayas.

Maya, der blogger lige her, talte for et par dage siden rigtig godt om sin ærtemos. Som Maya selv siger, så lyder ærtemos ikke som noget helt vildt lækkert, men det smager altså skønt! – og så er det endda super nemt og hurtigt. Jeg har valgt at putte lidt hytteost i min ærtemos, så den bliver lidt mere cremet. Jeg spiste mosen som tilbehør til min aftensmad, som du kan se på det sidste billede 🙂

Ærtemos

250 gram frosne ærter
2 spsk. olivenolie
1-2 spsk. hytteost
Salt og peber

Tø ærterne op ved at skylle dem med koldt vand. Blend de optøede ærter med de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.

Du kan finde Mayas opskrift på ærtemos lige her 🙂

  • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i
  • Nr det kommer til kl i salater er grnkl helt