I forgårs fik jeg denne salat som tilbehør til min aftensmad, i går blandede jeg den med lidt hakket oksekød og spiste det som en ret til aftensmad og sørmer om der ikke også var en portion til madpakken i dag – og i morgen. Ha! Sådan går det, når man er den eneste i huset, der kan lide broccoli. Men så er det heldigt, at salaten smager skønt – selv på tredjedagen!

Broccolicouscous med friskbælgede ærter
4 personer

1 broccoli
1 rødløg
200 gram friskbælgede ærter
50 gram rosiner
50 gram mandler

Skær buketterne af broccolistokken og skær stokken i tern. Kom både stok og buketter i en foodprocessor og brug pulsfunktionen til du har noget der minder om couscous. Har du ikke en foodprocessor, kan buketter og stok rives på et rivejern eller bare snittes fint. Hak rødløget fint og hak mandlerne groft. Rør alle ingredienserne til salaten sammen.

Dressing
100 gram cremefraiche
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. citronsaft
En lille håndfuld frisk persille
Salt og peber

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og vend dressingen i salaten.

Jeg har forresten fået nyt arbejde og i dag havde jeg min første vagt. Det er altid spændende at starte på noget nyt, og jeg har på fornemmelsen, at jeg bliver rigtig glad for det! 🙂 Det er så dejligt at kunne gå derfra med sådan en følelse efter den første dag 🙂

  • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i
  • Nr det kommer til kl i salater er grnkl helt