I forgårs fik jeg denne salat som tilbehør til min aftensmad, i går blandede jeg den med lidt hakket oksekød og spiste det som en ret til aftensmad og sørmer om der ikke også var en portion til madpakken i dag – og i morgen. Ha! Sådan går det, når man er den eneste i huset, der kan lide broccoli. Men så er det heldigt, at salaten smager skønt – selv på tredjedagen!

Broccolicouscous med friskbælgede ærter
4 personer

1 broccoli
1 rødløg
200 gram friskbælgede ærter
50 gram rosiner
50 gram mandler

Skær buketterne af broccolistokken og skær stokken i tern. Kom både stok og buketter i en foodprocessor og brug pulsfunktionen til du har noget der minder om couscous. Har du ikke en foodprocessor, kan buketter og stok rives på et rivejern eller bare snittes fint. Hak rødløget fint og hak mandlerne groft. Rør alle ingredienserne til salaten sammen.

Dressing
100 gram cremefraiche
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. citronsaft
En lille håndfuld frisk persille
Salt og peber

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og vend dressingen i salaten.

Jeg har forresten fået nyt arbejde og i dag havde jeg min første vagt. Det er altid spændende at starte på noget nyt, og jeg har på fornemmelsen, at jeg bliver rigtig glad for det! 🙂 Det er så dejligt at kunne gå derfra med sådan en følelse efter den første dag 🙂

  • Opskriften p denne kartoffelsalat med blomkl og urter udgav jeg
  • Forleden bagte jeg disse havregrynsboller og i dag er opskriften
  • Fajitas med kylling Find opskriften p lifebynandk fajitas tortillas
  • Sommermad Salat med vandmelon feta og mynte og grillede spyd
  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med
  • Jeg har lavet coleslaw efterden samme opskrift s ufattelig mange
  • Regnvejr er vaffelvejr Er jeg den eneste der faktisk nyder