I forgårs fik jeg denne salat som tilbehør til min aftensmad, i går blandede jeg den med lidt hakket oksekød og spiste det som en ret til aftensmad og sørmer om der ikke også var en portion til madpakken i dag – og i morgen. Ha! Sådan går det, når man er den eneste i huset, der kan lide broccoli. Men så er det heldigt, at salaten smager skønt – selv på tredjedagen!

Broccolicouscous med friskbælgede ærter
4 personer

1 broccoli
1 rødløg
200 gram friskbælgede ærter
50 gram rosiner
50 gram mandler

Skær buketterne af broccolistokken og skær stokken i tern. Kom både stok og buketter i en foodprocessor og brug pulsfunktionen til du har noget der minder om couscous. Har du ikke en foodprocessor, kan buketter og stok rives på et rivejern eller bare snittes fint. Hak rødløget fint og hak mandlerne groft. Rør alle ingredienserne til salaten sammen.

Dressing
100 gram cremefraiche
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. citronsaft
En lille håndfuld frisk persille
Salt og peber

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og vend dressingen i salaten.

Jeg har forresten fået nyt arbejde og i dag havde jeg min første vagt. Det er altid spændende at starte på noget nyt, og jeg har på fornemmelsen, at jeg bliver rigtig glad for det! 🙂 Det er så dejligt at kunne gå derfra med sådan en følelse efter den første dag 🙂

  • Grnklssalat med butternut squash og rugbrdscroutoner med rosmarin grnklssalat
  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men