Blomkålspizzaen er faktisk ikke nogen nyhed herhjemme, men jeg fandt ud af, at jeg aldrig har fået lagt opskriften op her på bloggen. Det går jo ikke, så her kommer den! 🙂

Blomkålspizza med hjemmelavet pizzasauce
1 pizza

Blomkålsbund
1 plade

½ blomkålshoved (cirka 400 gram)
2 æg
2 spsk. revet parmesan
Salt og peber

Riv blomkålen og bland den med de øvrige ingredienser eller blend hele molevitten i en foodprocessor. Fordel massen ud på en bageplade beklædt med bagepapir, så den fylder hele pladen. Bag bunden 15-20 minutter ved 220 grader.

I mens bunden er i ovnen, gøres pizzasauce og topping klar.

Pizzasauce
Nok til 2 pizzaer

1 dåse hakkede tomater
1 fed finthakket hvidløg
1 grofthakket løg
1 spsk. tørret oregano
1 drys chilipulver
Salt og peber

Bland alle ingredienserne i en gryde og lad det simre i 4-5 minutter. Blend saucen med en stavblender og smag til.

Topping – jeg brugte:
Syltede rødløg
Rød peberfrugt i strimler
Sorte oliven i skiver
Stegt og krydret hakket oksekød
Friskrevet parmesanost
– men du kan jo toppe med lige hvad du har lyst til 🙂

Når bunden er bagt fordeles først pizzasauce og derefter topping på bunden. Smid pizzaen i ovnen igen og giv den 5-10 minutter ved 220 grader til osten er smeltet.

TIP! Jeg snittede lidt salat til at komme på, men det bestemmer man jo selv.
TIP! Pizzaen smager også virkelig skønt koldt og egner sig derfor perfekt til madpakken.

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken