Ærtemos

Nem opskrift på cremet ærtemos

Jeg finder inspiration til mine opskrifter rigtig mange steder. Instagram er fyldt med inspiration og lækre billeder og mit galleri på min telefon er fyldt med screenshots af alt mulig lækker. På Pinterest finder jeg også utrolig meget inspiration og så er der selvfølgelig de godt 100 blogs jeg følger. Ja, 100 lyder måske af meget, men ikke alle bloggere er lige aktive, så jeg kan snildt følge med 😉 Denne opskrift på ærtemos fik jeg inspiration til fra en af disse blogs, nemlig Mayas.

Maya, der blogger lige her, talte for et par dage siden rigtig godt om sin ærtemos. Som Maya selv siger, så lyder ærtemos ikke som noget helt vildt lækkert, men det smager altså skønt! – og så er det endda super nemt og hurtigt. Jeg har valgt at putte lidt hytteost i min ærtemos, så den bliver lidt mere cremet. Jeg spiste mosen som tilbehør til min aftensmad, som du kan se på det sidste billede 🙂

Læs også: Hummus med soltørrede tomater

Ærtemos

Find den nemme opskrift på ærtemos her:

Ærtemos

Ingredienser
  • 250 gram frosne ærter
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1-2 spsk. hytteost
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  • Tø ærterne op ved at skylle dem med koldt vand.
  • Blend de optøede ærter med de øvrige ingredienser og smag ærtemosen til med salt og peber.

Du kan finde Mayas opskrift på ærtemos lige her 🙂

Ærtemos