Der kommer flere og flere læsere til og det er så dejligt, at I har lyst til at læse med. Derudover rundede jeg for ikke så længe siden et skarpt hjørne på Instagram – 1000 følgere! Ja, det lyder måske fjollet, men for mig er det en stor ting. Tænk, at så mange har lyst til at følge med! Jeg synes derfor, at det er på tide, at I lærer mig lidt bedre at kende. Jeg har sat mig ned, tænkt, tænkt og tænkt og prøvet at komme i tanke om de 10 ord, der beskriver mig bedst – det er godt nok svært – men her kommer de altså! 🙂

1. A-menneske
Jeg er A-menneske med et meget stort A. Herhjemme ringer vækkeuret kl. 05.15 hver morgen. Dels fordi min kæreste er elektriker og skal møde kl. 07.00, men også fordi jeg elsker at have god tid om morgenen. De 20 minutter min kæreste og jeg bruger på at spise morgenmad sammen hver morgen kl. 6.00 betyder alverdens for mig. For nyligt er jeg endda begyndt at sætte uret til kl. 5:00, så jeg lige har tid tid at tjekke Instagram, Facebook og så videre inden jeg skal op – ja, jeg er afhængig 🙂

2. Ordensmenneske
Jeg hader rod. Sådan virkelig hader. Desværre har min kæreste ikke helt det samme ordens-gen, så der opstår lidt kontroverser af og til 🙂

3. Planlægningsfreak
Jeg planlægger alt! Jeg planlægger hvad jeg skal spise og hvornår, hvornår jeg skal træne, hvornår jeg skal det ene og det andet og hvad jeg skal om 5 minutter. Sådan er det bare, og det er sådan jeg fungerer bedst. Det er sjældent planerne holder og det kan jeg sagtens leve med. Det er ikke sådan, at jeg bryder sammen fordi maden ikke står på bordet kl. 18.00 som planlagt eller siger nej til en spontan kaffeaftale med en veninde hvis jeg har planlagt at handle. Jeg ligger planerne og følger dem så godt jeg nu kan 🙂

4. Temperamentsfuld
Jeg er en hidsig lille en til tider. Det går for det meste ud over min kæreste, men han er med tiden blevet super god til at takle det.

5. Betænksom
Min omgangskreds siger, at jeg er betænksom. Jeg kan godt lide at gøre mennesker glade og jeg hjælper hvor jeg kan.

6. Ambitiøs
Når jeg gør noget, så gør jeg det helt. Jeg bryder mig ikke om at gøre ting halvt, hvilket også gør, at jeg hurtigt bliver lidt småstresset.

7. Rejseglad
Jeg elsker at rejse og helst flere gange om året. Det har jeg desværre hverken tid eller penge til, men drømme kan man jo altid. Jeg drømmer om at komme ud og rejse i en længere periode, fx et par måneder til Asien. Min kæreste og jeg har talt om at tage en rejse på et par måneder når jeg er færdiguddannet og har haft mulighed for at spare op til det.

8. Regelrytter
Jeg følger altid reglerne og har stor respekt for autoriteter. Jeg trækker min cykel hvis jeg har glemt cykellygterne, går aldrig overfor rødt og køber altid billet til toget. Færdig bum.

9. Madentusiast
Ja, den havde I nok set komme, men jeg elsker at lave mad. Bruger gerne flere timer i køkkenet en mandag aften og ikke kun for at lave aftensmad, men også for at eksperimentere og forberede. En sund livsstil kræver i den grad “meal-prepping”.

10.Tilfreds
Alt i alt er jeg faktisk ret tilfreds med det hele. Jeg kan være sur, tvær, stresset og pisse irriteret på alting, men i sidste ende, så er jeg tilfreds! 🙂 Jeg har en fantastisk kæreste, den dejligste familie og de sødeste venner – hvad mere kunne man ønske sig?

Så, nu er det din tur! Hvilket ord beskriver dig bedst? 🙂

No images found!
Try some other hashtag or username