Min søndag har som så ofte før stået på morgenløb, rengøring og planlægning.

Morgenløbeturen var 10 km i både sol, regn og blæst. Jeg øver mig i at løbe i pace 5:30, som er mit målsætningstempo for Copenhagen Half Marathon. Jeg startede med to kilometers opvarmning i en pace omkring 6:00 og de resterende 8 km løb jeg så i en pace der svingede mellem 5:16 og 5:30 – jeg er spændt på at se om jeg kan holde tempoet på alle 21 km. Det er lidt hårdt synes jeg nok, men der er 7 uger til at træne endnu!

Rengøring var hurtigt overstået og så blev der lavet madplan, handlet ind og foodpreppet, så jeg er klar til en ny travl uge 🙂 Disse tundeller skal jeg have til frokost i morgen og på tirsdag sammen med denne spinatsalat med citron og mandler. Tundellerne er super simple og smager hamrende godt! 🙂

Tundeller til madpakken
7-8 stykker

2 dåser tun
2 tsk. dijon sennep
1 spsk. citronsaft
1-2 finthakkede forårsløg
1 lille håndfuld finthakket persille
1 æg
Salt og peber

Bland alle ingredienserne godt sammen, form farsen til deller og steg dem på panden.

  • Ahmen er hun ikke dygtig? Min lille fis er netop
  • Dagens aftensmad Hvad har I fet? burger
  • Opskriften p denne kartoffelsalat med blomkl og urter udgav jeg
  • Forleden bagte jeg disse havregrynsboller og i dag er opskriften
  • Fajitas med kylling Find opskriften p lifebynandk fajitas tortillas
  • Sommermad Salat med vandmelon feta og mynte og grillede spyd
  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med