Min søndag har som så ofte før stået på morgenløb, rengøring og planlægning.

Morgenløbeturen var 10 km i både sol, regn og blæst. Jeg øver mig i at løbe i pace 5:30, som er mit målsætningstempo for Copenhagen Half Marathon. Jeg startede med to kilometers opvarmning i en pace omkring 6:00 og de resterende 8 km løb jeg så i en pace der svingede mellem 5:16 og 5:30 – jeg er spændt på at se om jeg kan holde tempoet på alle 21 km. Det er lidt hårdt synes jeg nok, men der er 7 uger til at træne endnu!

Rengøring var hurtigt overstået og så blev der lavet madplan, handlet ind og foodpreppet, så jeg er klar til en ny travl uge 🙂 Disse tundeller skal jeg have til frokost i morgen og på tirsdag sammen med en skøn salat. Tundellerne er super simple og smager hamrende godt! 🙂

Tundeller til madpakken
7-8 stykker

2 dåser tun
2 tsk. dijon sennep
1 spsk. citronsaft
1-2 finthakkede forårsløg
1 lille håndfuld finthakket persille
1 æg
Salt og peber

Bland alle ingredienserne godt sammen, form farsen til deller og steg dem på panden.

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med