Kyllingefrikadeller
10-12 styks

400 gram hakket kylling
1 rødløg
1 håndfuld finthakket persille (anden frisk krydderurt som fx koriander, mynte eller ramsløg kan også bruges)
1-2 spsk. hvedemel
Salt og peber
Smør eller olie til stegning

Hak rødløget fint og bland hakket kylling med rødløg, persille, hvedemel, salt og peber. Lad farsen stå og trække i 5-10 minutter. Form farsen til frikadeller og steg dem på panden til de er gennemstegte.

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med