Kyllingefrikadeller
10-12 styks

400 gram hakket kylling
1 rødløg
1 håndfuld finthakket persille (anden frisk krydderurt som fx koriander, mynte eller ramsløg kan også bruges)
1-2 spsk. hvedemel
Salt og peber
Smør eller olie til stegning

Hak rødløget fint og bland hakket kylling med rødløg, persille, hvedemel, salt og peber. Lad farsen stå og trække i 5-10 minutter. Form farsen til frikadeller og steg dem på panden til de er gennemstegte.

  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i
  • Nr det kommer til kl i salater er grnkl helt
  • Jeg gad godt have startet dagen med en omgang bagt