Kyllingefrikadeller
10-12 styks

400 gram hakket kylling
1 rødløg
1 håndfuld finthakket persille (anden frisk krydderurt som fx koriander, mynte eller ramsløg kan også bruges)
1-2 spsk. hvedemel
Salt og peber
Smør eller olie til stegning

Hak rødløget fint og bland hakket kylling med rødløg, persille, hvedemel, salt og peber. Lad farsen stå og trække i 5-10 minutter. Form farsen til frikadeller og steg dem på panden til de er gennemstegte.

  • Vegetarisk indisk korma  bagt pasta med kylling og bacon
  • Denne uge har for mit vedkommende vret lidt for travl
  • Er du til gammeldags fastelavnsboller eller til vandbakkelser med fyld?
  • Var det noget med en skn omgang chili con carne?
  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i