Kyllingefrikadeller
10-12 styks

400 gram hakket kylling
1 rødløg
1 håndfuld finthakket persille (anden frisk krydderurt som fx koriander, mynte eller ramsløg kan også bruges)
1-2 spsk. hvedemel
Salt og peber
Smør eller olie til stegning

Hak rødløget fint og bland hakket kylling med rødløg, persille, hvedemel, salt og peber. Lad farsen stå og trække i 5-10 minutter. Form farsen til frikadeller og steg dem på panden til de er gennemstegte.

  • Mille er stadigvk ikke helt p toppen s jeg har
  • Jeg har helt glemt at dele at jeg i morges
  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at