Kyllingedeller er et hit – det er hurtigt, nemt og kan varieres i det uendelige. Derudover er de perfekte at have liggende i fryseren til en travl dag. Da jeg var på Bornholm i pinsen var der ramsløg over det hele og jeg kunne ikke dy mig for at fylde et par poser til fryseren. Den ramsløg nyder jeg godt af nu og har fx brugt det i disse kyllingedeller med ramsløg og i denne thaiinspireret kylling i salatskåle. Har du ikke ramsløg kan de sagtens udskiftes med en anden frisk krydderurt som fx koriander, mynte eller persille.

Kyllingedeller med ramsløg
10-12 styks

400 gram hakket kylling
1 rødløg
1 håndfuld finthakket ramsløg (anden frisk krydderurt som fx koriander, mynte eller persille kan også bruges)
1 spsk. loppefrøskaller (kan erstattes af hvedemel)
Salt og peber

Ælt hele molevitten godt sammen og lad farsen stå og trække i 5-10 minutter. Form farsen til deller og steg dem på panden.

Du kan finde inspiration til salater og andet tilbehør lige HER.

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken