Kyllingedeller er et hit – det er hurtigt, nemt og kan varieres i det uendelige. Derudover er de perfekte at have liggende i fryseren til en travl dag. Da jeg var på Bornholm i pinsen var der ramsløg over det hele og jeg kunne ikke dy mig for at fylde et par poser til fryseren. Den ramsløg nyder jeg godt af nu og har fx brugt det i disse kyllingedeller med ramsløg og i denne thaiinspireret kylling i salatskåle. Har du ikke ramsløg kan de sagtens udskiftes med en anden frisk krydderurt som fx koriander, mynte eller persille.

Kyllingedeller med ramsløg
10-12 styks

400 gram hakket kylling
1 rødløg
1 håndfuld finthakket ramsløg (anden frisk krydderurt som fx koriander, mynte eller persille kan også bruges)
1 spsk. loppefrøskaller (kan erstattes af hvedemel)
Salt og peber

Ælt hele molevitten godt sammen og lad farsen stå og trække i 5-10 minutter. Form farsen til deller og steg dem på panden.

Du kan finde inspiration til salater og andet tilbehør lige HER.

  • Skal du sndagsbage i dag? S foreslr jeg en portionhellip
  • Rester p en mandag er det bedste jeg ved Enhellip
  • En skn kleskabsgrd er et hit p de travle morgenerhellip
  • Spis varieret sagde de macarons
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk toppet med osthellip
  • Alene hjemme p en tirsdag betyder sushi i lange banerhellip
  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag