Kyllingedeller er et hit – det er hurtigt, nemt og kan varieres i det uendelige. Derudover er de perfekte at have liggende i fryseren til en travl dag. Da jeg var på Bornholm i pinsen var der ramsløg over det hele og jeg kunne ikke dy mig for at fylde et par poser til fryseren. Den ramsløg nyder jeg godt af nu og har fx brugt det i disse kyllingedeller med ramsløg og i denne thaiinspireret kylling i salatskåle. Har du ikke ramsløg kan de sagtens udskiftes med en anden frisk krydderurt som fx koriander, mynte eller persille.

Kyllingedeller med ramsløg
10-12 styks

400 gram hakket kylling
1 rødløg
1 håndfuld finthakket ramsløg (anden frisk krydderurt som fx koriander, mynte eller persille kan også bruges)
1 spsk. loppefrøskaller (kan erstattes af hvedemel)
Salt og peber

Ælt hele molevitten godt sammen og lad farsen stå og trække i 5-10 minutter. Form farsen til deller og steg dem på panden.

Du kan finde inspiration til salater og andet tilbehør lige HER.

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip