Hjemmelavede lasagneplader uden mel

Opskrift på lasagneplader uden mel

Disse hjemmelavede lasagneplader lavede jeg for første gang for flere år siden, og jeg har sjældent brugt ”normale” lasagneplader siden. Lasagnepladerne er utrolig nemme (og hurtige) at lave og består af meget få og simple ingredienser. Derudover kan de varieres i det uendelige. Man kan krydre dem med forskellige krydderier som fx oregano, paprika eller en smule chili eller udskifte den neutrale smøreost med en pikant en af slagsen. Her får du opskriften på de helt neutrale, men stadig fantastisk velsmagende hjemmelavede lasagneplader uden mel. Lasagnepladerne er for eksempel til dig, der vil spare lidt på kulhydraterne, ikke kan tåle gluten eller spiser efter LCHF og lignende principper. Du finder min opskrift på lasagne HER.

Opskriften kan også sagtens bruges til at lave pasta uden mel. I stedet for at klippe pladen ud i mindre lasagneplader, kan du rulle den til et rør og skærer den i tynde strimler. Dermed får du den lækreste båndpasta, der vil passe perfekt til din kødsovs eller i for eksempel denne pastagratin med kylling.

Læs også: Pastafad med kylling og mascarpone

Hjemmelavede lasagneplader uden mel

Find den nemme opskrift på hjemmelavede lasagneplader uden mel her:

Hjemmelavede lasagneplader uden mel

1 bagepladefuld
Ingredienser
  • 4 æg
  • 130 gram naturel smøreost
  • 5 spsk. loppefrøskaller
Fremgangsmåde
  • Tænd ovnen på 150 grader.
  • Pisk æggene godt sammen og tilsæt så smøreost og loppefrøskaller og pisk det hele til en ensartet masse. Det gør ikke noget, at der er lidt små klumper smøreost i dejen.
  • Fordel dejen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag pladen i ovnen i 15-20 minutter. Når den er fast og lettere gylden er den færdig.
  • Når pladen er kølet af, kan du klippe eller skærer den ud i mindre plader.

TIP! I stedet for at klippe pladen ud i mindre plader, kan du rulle den og skærer den i tynde strimler. Så får du en fin erstatning for båndpasta!

Hjemmelavet pasta uden mel
No images found!
Try some other hashtag or username