Disse lasagneplader lavede jeg for første gang for flere år siden, og jeg har sjældent brugt ”normale” lasagneplader siden. Lasagnepladerne er utrolig nemme (og hurtige) at lave og består af meget få simple ingredienser. Derudover kan de varieres i det uendelige. Man kan krydre dem med forskellige krydderier som fx oregano, paprika eller en smule chili eller udskifte den neutrale smøreost med en pikant en af slagsen. Her får du opskriften på de helt neutrale, men stadig fantastisk velsmagende lasagneplader.

Lasagneplader
1 bagepladefuld

4 æg
130 gram naturel smøreost
5 spsk. loppefrøskaller

Tænd ovnen på 150 grader. Pisk æggene godt sammen og tilsæt så smøreost og loppefrøskaller og pisk det hele til en ensartet masse. Det gør ikke noget, at der er lidt små klumper smøreost i dejen. Fordel dejen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag pladen i ovnen i 15-20 minutter. Når den er fast og lettere gylden er den færdig. Når pladen er kølet af, kan du klippe eller skærer den ud i mindre plader.

TIP! I stedet for at klippe pladen til mindre plader, kan du rulle den og skærer den i tynde strimler og så har du en fin erstatning for båndpasta!

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med