Disse lasagneplader lavede jeg for første gang for flere år siden, og jeg har sjældent brugt ”normale” lasagneplader siden. Lasagnepladerne er utrolig nemme (og hurtige) at lave og består af meget få simple ingredienser. Derudover kan de varieres i det uendelige. Man kan krydre dem med forskellige krydderier som fx oregano, paprika eller en smule chili eller udskifte den neutrale smøreost med en pikant en af slagsen. Her får du opskriften på de helt neutrale, men stadig fantastisk velsmagende lasagneplader.

Lasagneplader
1 bagepladefuld

4 æg
130 gram naturel smøreost
5 spsk. loppefrøskaller

Tænd ovnen på 150 grader. Pisk æggene godt sammen og tilsæt så smøreost og loppefrøskaller og pisk det hele til en ensartet masse. Det gør ikke noget, at der er lidt små klumper smøreost i dejen. Fordel dejen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag pladen i ovnen i 15-20 minutter. Når den er fast og lettere gylden er den færdig. Når pladen er kølet af, kan du klippe eller skærer den ud i mindre plader.

TIP! I stedet for at klippe pladen til mindre plader, kan du rulle den og skærer den i tynde strimler og så har du en fin erstatning for båndpasta!

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige