Der var engang jeg lavede denne kakaogranola, som jeg aldrig har fået spist op. Jeg spiser sjældent yoghurt, som ellers er den oplagte mulighed at drysse granola ud over, så jeg tænkte, at jeg måtte bruge den til noget andet. Det kom der disse skønne crunchy granolabarer med chokolade ud af. De er en perfekt lille snack til den lille eftermiddagssult, eller hvis man bare har lyst til noget sødt.

Granolabarer med chokolade
5 barer

200 gram kakaogranola (eller anden granola/müsli)
1 æg
2 spsk. akaciehonning
100 gram smeltet mørk chokolade (min. 70 %)

Rør alle ingredienserne godt sammen og pres massen ud i en passende form beklædt med bagepapir. Jeg brugte ½ brødform og fyldte resten af formen med sølvpapir. Bages i cirka 20 minutter ved 200 grader. Når den er færdigbagt skæres den ud i fem barer og når de er kølet helt af dyppes de i den smeltede chokolade. Jeg dryssede lidt frysetørrede hindbær ud over dem for at pynte dem lidt.

  • Mille er stadigvk ikke helt p toppen s jeg har
  • Jeg har helt glemt at dele at jeg i morges
  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at