Der var engang jeg lavede denne kakaogranola, som jeg aldrig har fået spist op. Jeg spiser sjældent yoghurt, som ellers er den oplagte mulighed at drysse granola ud over, så jeg tænkte, at jeg måtte bruge den til noget andet. Det kom der disse skønne crunchy granolabarer med chokolade ud af. De er en perfekt lille snack til den lille eftermiddagssult, eller hvis man bare har lyst til noget sødt.

Granolabarer med chokolade
5 barer

200 gram kakaogranola (eller anden granola/müsli)
1 æg
2 spsk. akaciehonning
100 gram smeltet mørk chokolade (min. 70 %)

Rør alle ingredienserne godt sammen og pres massen ud i en passende form beklædt med bagepapir. Jeg brugte ½ brødform og fyldte resten af formen med sølvpapir. Bages i cirka 20 minutter ved 200 grader. Når den er færdigbagt skæres den ud i fem barer og når de er kølet helt af dyppes de i den smeltede chokolade. Jeg dryssede lidt frysetørrede hindbær ud over dem for at pynte dem lidt.

  • Godmorgen fredag Lige om hjrnet venter weekend december og jul
  • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i