Der var engang jeg levede af disse æggemuffins, men det er efterhånden et stykke tid siden. Jeg må indrømme, at jeg nok var gået hen og blevet lidt træt af dem. I går genopstod lysten pludselig og jeg gik straks i køkkenet. Det kom der denne fine variant ud af. De er lækre luftige på grund af de ekstra æggehvider og fulde af smag fra kvalitetspølser, spinat og cheddar.

Æggemuffins med pølser og spinat
9-10 styk afhængig af størrelsen på dine forme

2 gode pølser – jeg brugte et par wienerpølser fra Hanegal
3 hele æg
3 æggehvider (gem blommerne til fx dine morgenæg)
½ dl mælk af en slags (kokosmælk, komælk, nøddemælk eller andet)
Salt og peber
1 stor håndfuld spinat
40 gram revet cheddarost

Muffinforme af silikone

Pisk æg, æggehvider, mælk, salt og peber godt sammen. Hak spinaten og rør den hakkede spinat i æggemassen . Fordel æggemassen i muffinformene, skær pølserne ud i skiver og fordel derefter pølseskiverne og den revne ost i hver muffin. Bag dem i 20-25 minutter ved 175 grader.

Lav dem aftenen før og du har nem morgenmad dagen efter – de skal bare lige have et minuts tid i mikroovnen 🙂

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med