Det kan godt være, at jeg var optimistisk omkring pendlerlivet, da jeg tilbage i februar startede på praktik i Næstved og dermed skulle pendle fra København til Næstved hver dag – en tur på godt og vel halvanden time fra dør til dør. Men når togene ikke kører, er forsinkede, er overfyldte, er for korte, er fyldt med teenagere på tur eller mennesker der lugter, ja, så er det sgu knap så sjovt.

Det gode ved at pendle er til gengæld alt den tid jeg har til ingenting. Jeg kunne jo blogge en pokkers meget, hvis altså internetforbindelsen var til det. Jeg kunne læse en hel masse, hvis jeg altså gad. Jeg kunne sove en hel masse, hvis jeg altså kunne. Til gengæld så ved jeg alt muligt om mennesker, jeg faktisk overhovedet ikke har noget behov for at vide noget om.

Men altså, lidt får jeg da blogget, selvom der godt nok er stille på bloggen for tiden. Denne salat fik jeg for et par dage siden, da jeg faldt over en bakke danske jordbær, da jeg var ude og handle. Nøj, hvor har jeg savnet danske jordbær. Her får de skønt selskab af blandt andet mango, blåbær og spinat – så kunne det være lige meget, at vejret var gråt og trist, for der var sommer på tallerkenen! 🙂

Sommersalat med jordbær og mango
2 personer

2 håndfulde frisk spinat
10 jordbær
1 mango
1 avocado
2 små håndfulde blåbær
70 gram ristede cashewnødder

Dressing
1 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamico
Et drys hvidløgspulver
Salt og peber

Skyl spinaten, skær jordbær, mango og avocado i tern og bland med blåbærrene. Bland ingredienserne til dressingen sammen og vend dressingen i salaten. Top med de ristede cashewnødder.