Jeg har i lang tid ikke spist kartofler, da de ifølge LCHF-principperne indeholder for meget stivelse. Kartofler var heller ikke noget jeg straks genindførte, da jeg sagde farvel til LCHF – jeg har ærlig talt aldrig været helt vild med kartofler. Nu har jeg så valgt at invitere kartoflerne ind i varmen igen, men det skal ikke være hvilken som helst heldig kartoffel – det skal da være de dejlige friske nye danske kartofler. Jeg faldt over en sådan bakke i supermarkedet i går og den røg straks i kurven. Det kom der så denne sommerlige kartoffelsalat ud af. Salaten er perfekt til aftensmaden, til madpakken, til en hyggelig grill-aften, en picnic eller hvad du nu eller finder på, når sommeren (forhåbentlig) snart rammer Danmark 🙂

Agurke-kartoffelsalat
3-4 personer

600 gram nye kartofler
1 agurk
1 rødløg
100 gram fetaost
50 gram sorte oliven
½ bundt persille
½ bundt dild
½ bundt radiser

Vask og skrub kartoflerne, kog dem møre og lad dem køle af. Skær agurken i tynde skiver og hak rødløget fint. Skær fetaosten i tern og halver olivenerne. Bland kartoflerne med agurk, rødløg, feta og oliven. Hak persille og dild groft, snit radiserne i tynde skiver og vend det hele i salaten.

Jeg syntes ikke, at jeg havde behov for en dressing til salaten, men hvis du føler for det kan du jo eventuelt røre denne Thousand Island dressing sammen eller blot blande en hurtig krydderurtedressing 🙂

God weekend 🙂

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken