Jeg har i lang tid ikke spist kartofler, da de ifølge LCHF-principperne indeholder for meget stivelse. Kartofler var heller ikke noget jeg straks genindførte, da jeg sagde farvel til LCHF – jeg har ærlig talt aldrig været helt vild med kartofler. Nu har jeg så valgt at invitere kartoflerne ind i varmen igen, men det skal ikke være hvilken som helst heldig kartoffel – det skal da være de dejlige friske nye danske kartofler. Jeg faldt over en sådan bakke i supermarkedet i går og den røg straks i kurven. Det kom der så denne sommerlige kartoffelsalat ud af. Salaten er perfekt til aftensmaden, til madpakken, til en hyggelig grill-aften, en picnic eller hvad du nu eller finder på, når sommeren (forhåbentlig) snart rammer Danmark 🙂

Agurke-kartoffelsalat
3-4 personer

600 gram nye kartofler
1 agurk
1 rødløg
100 gram fetaost
50 gram sorte oliven
½ bundt persille
½ bundt dild
½ bundt radiser

Vask og skrub kartoflerne, kog dem møre og lad dem køle af. Skær agurken i tynde skiver og hak rødløget fint. Skær fetaosten i tern og halver olivenerne. Bland kartoflerne med agurk, rødløg, feta og oliven. Hak persille og dild groft, snit radiserne i tynde skiver og vend det hele i salaten.

Jeg syntes ikke, at jeg havde behov for en dressing til salaten, men hvis du føler for det kan du jo eventuelt røre denne Thousand Island dressing sammen eller blot blande en hurtig krydderurtedressing 🙂

God weekend 🙂

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige