Jeg har i lang tid ikke spist kartofler, da de ifølge LCHF-principperne indeholder for meget stivelse. Kartofler var heller ikke noget jeg straks genindførte, da jeg sagde farvel til LCHF – jeg har ærlig talt aldrig været helt vild med kartofler. Nu har jeg så valgt at invitere kartoflerne ind i varmen igen, men det skal ikke være hvilken som helst heldig kartoffel – det skal da være de dejlige friske nye danske kartofler. Jeg faldt over en sådan bakke i supermarkedet i går og den røg straks i kurven. Det kom der så denne sommerlige kartoffelsalat ud af. Salaten er perfekt til aftensmaden, til madpakken, til en hyggelig grill-aften, en picnic eller hvad du nu eller finder på, når sommeren (forhåbentlig) snart rammer Danmark 🙂

Agurke-kartoffelsalat
3-4 personer

600 gram nye kartofler
1 agurk
1 rødløg
100 gram fetaost
50 gram sorte oliven
½ bundt persille
½ bundt dild
½ bundt radiser

Vask og skrub kartoflerne, kog dem møre og lad dem køle af. Skær agurken i tynde skiver og hak rødløget fint. Skær fetaosten i tern og halver olivenerne. Bland kartoflerne med agurk, rødløg, feta og oliven. Hak persille og dild groft, snit radiserne i tynde skiver og vend det hele i salaten.

Jeg syntes ikke, at jeg havde behov for en dressing til salaten, men hvis du føler for det kan du jo eventuelt røre denne Thousand Island dressing sammen eller blot blande en hurtig krydderurtedressing 🙂

God weekend 🙂

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip