Kakaogranola

På det seneste er det gået op for mig, at granola kan bruges til alverdens ting og sager. Ud over at men selvfølgelig kan bruge granola som topping på smoothies, greenies og yoghurt, så kan man også komme granola i salater og kager eller endda lave granola om til granolabarer. Forleden lavede jeg denne kakaogranola, der for eksempel smager super skønt som knas på en morgenmadssalat. Hvad bruger du granola til?

Læs også: Honningristet granola – en grundopskrift

Kakaogranola

Hjemmelavet kakaogranola
1 stort glas

100 gram solsikkefrø
100 gram sesamfrø
100 gram hørfrø
100 gram mandler
100 gram almindeligt kokosmel
2 spsk. kakaopulver
2 spsk. smeltet kokosolie

Bland alle ingredienserne sammen og spred blandingen ud på en bageplade med bagepapir. Bag granolaen i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter. Rør rundt undervejs, og hold øje med at granolaen ikke bliver for mørk. Når granolaen er kølet helt af kommes den på glas.

Kakaogranola

Morgenmadssalat med kakaogranola
1 person

2 håndfulde spinat
¼ agurk
1 håndfuld jordbær
1 håndfuld hindbær
2 spsk. kakaogranola

Skyl og snit spinaten, skær agurken og jordbærerne i tern og bland spinat, agurk, jordbær og hindbær på en tallerken. Drys med granola og servér.

Kakaogranola

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med