Kakaogranola

På det seneste er det gået op for mig, at granola kan bruges til alverdens ting og sager. Ud over at men selvfølgelig kan bruge granola som topping på smoothies, greenies og yoghurt, så kan man også komme granola i salater og kager eller endda lave granola om til granolabarer. Forleden lavede jeg denne kakaogranola, der for eksempel smager super skønt som knas på en morgenmadssalat. Hvad bruger du granola til?

Læs også: Honningristet granola – en grundopskrift

Kakaogranola

Hjemmelavet kakaogranola
1 stort glas

100 gram solsikkefrø
100 gram sesamfrø
100 gram hørfrø
100 gram mandler
100 gram almindeligt kokosmel
2 spsk. kakaopulver
2 spsk. smeltet kokosolie

Bland alle ingredienserne sammen og spred blandingen ud på en bageplade med bagepapir. Bag granolaen i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter. Rør rundt undervejs, og hold øje med at granolaen ikke bliver for mørk. Når granolaen er kølet helt af kommes den på glas.

Kakaogranola

Morgenmadssalat med kakaogranola
1 person

2 håndfulde spinat
¼ agurk
1 håndfuld jordbær
1 håndfuld hindbær
2 spsk. kakaogranola

Skyl og snit spinaten, skær agurken og jordbærerne i tern og bland spinat, agurk, jordbær og hindbær på en tallerken. Drys med granola og servér.

Kakaogranola

  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at
  • Reklame for pillivuytdk  Hverdagen ruller og efter et r
  • Reklame for pillivuytdk  Solen har skinnet s fint hele