Kakaogranola

På det seneste er det gået op for mig, at granola kan bruges til alverdens ting og sager. Ud over at men selvfølgelig kan bruge granola som topping på smoothies, greenies og yoghurt, så kan man også komme granola i salater og kager eller endda lave granola om til granolabarer. Forleden lavede jeg denne kakaogranola, der for eksempel smager super skønt som knas på en morgenmadssalat. Hvad bruger du granola til?

Læs også: Honningristet granola – en grundopskrift

Kakaogranola

Hjemmelavet kakaogranola
1 stort glas

100 gram solsikkefrø
100 gram sesamfrø
100 gram hørfrø
100 gram mandler
100 gram almindeligt kokosmel
2 spsk. kakaopulver
2 spsk. smeltet kokosolie

Bland alle ingredienserne sammen og spred blandingen ud på en bageplade med bagepapir. Bag granolaen i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter. Rør rundt undervejs, og hold øje med at granolaen ikke bliver for mørk. Når granolaen er kølet helt af kommes den på glas.

Kakaogranola

Morgenmadssalat med kakaogranola
1 person

2 håndfulde spinat
¼ agurk
1 håndfuld jordbær
1 håndfuld hindbær
2 spsk. kakaogranola

Skyl og snit spinaten, skær agurken og jordbærerne i tern og bland spinat, agurk, jordbær og hindbær på en tallerken. Drys med granola og servér.

Kakaogranola

  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller