Frokostsalat med røgede rejer og æg

Nem salat med rejer og æg til frokost

Sent i går aftes kom jeg hjem fra min lille pinse-get-away til Bornholm. Det har været så skønt at komme lidt væk og tilbringe et par dage med de dejligste mennesker, i det dejligste vejr, på den dejligste ø. Det betyder også, at jeg har holdt lidt fri fra bloggen, men nu er jeg stærkt tilbage! Ferie betyder for mig, at jeg må spise lidt mere af alt det forbudte og jeg har virkelig nydt det! Men nu er jeg tilbage i København og det er straks tilbage til de gode gamle vaner. Som en lille souvenir fra Bornholm havde jeg taget lidt røgede rejer med hjem og dem spiste jeg til frokost i dag. Selve salaten får jeg faktisk rimelig tit, men da er det selvfølgelig med helt ”normale” rejer. Sådan en salat med rejer og æg er nemlig nemt, simpelt og smager hammer godt!

Læs også: Opskrift på æggesalat med avocado

Frokostsalat med røgede rejer og æg

Opskrift på salat med rejer og æg

Salat med rejer og æg

1 person
Ingredienser
  • 2 håndfulde spinat
  • 150 gram rejer jeg brugte lækre røgede rejer fra Bornholm
  • 1 avocado
  • 2 kogte æg – jeg kan bedst lide dem smilende
Dressing
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  • Skyl spinaten og læg den på en tallerken.
  • Skær avocadoen i tern og læg den ovenpå spinaten sammen med rejer og æg.
  • Bland ingredienserne til dressingen og hæld den over salaten

Flere lækre frokostsalater

Oftest får jeg bare en rugbrødsmad eller to til frokost, men af og til gør jeg lidt ekstra ud af det og laver en skøn frokostsalat, som fx denne med æg og rejer. To andre gode forslag kunne for eksempel være denne pastasalat med avocadocreme og varmrøget laks eller en quinoa bowl med guacamole og andet grønt. To lækre salater, der mætte dejligt. Hvad holder du af, at spise til frokost?

Læs også: Opskrift på tunsalat med majs, kapers og peberfrugt

Frokostsalat med røgede rejer og æg
No images found!
Try some other hashtag or username