Sent i går aftes kom jeg hjem fra min lille pinse-get-away til Bornholm. Det har været så skønt at komme lidt væk og tilbringe et par dage med de dejligste mennesker, i det dejligste vejr, på den dejligste ø. Det betyder også, at jeg har holdt lidt fri fra bloggen, men nu er jeg stærkt tilbage! 🙂

Ferie betyder for mig, at jeg må spise lidt mere af alt det forbudte og jeg har virkelig nydt det! Men nu er jeg tilbage i København og det er straks tilbage til de gode gamle vaner. Som en lille souvenir fra Bornholm havde jeg taget lidt røgede rejer med hjem og dem spiste jeg til frokost i dag. Selve salaten får jeg faktisk rimelig tit, men da er det selvfølgelig med helt ”normale” rejer 🙂 Det er nemt, simpelt og smager hammer godt! 🙂

Frokostsalat med røgede rejer og æg

2 håndfulde spinat
150 gram røgede rejer
1 avocado
2 kogte æg – jeg kan bedst lide dem smilende 🙂

Dressing
1 spsk. olivenolie
1 spsk. æblecidereddike
Salt og peber

Skyl spinaten og læg den på en tallerken. Skær avocadoen i tern og læg den ovenpå spinaten sammen med rejer og æg. Bland ingredienserne til dressingen og hæld den over salaten – frokost på under 5 minutter (hvis jeg altså ikke liiige skulle pille rejerne først)! 🙂

P.S. Mere Bornholmerspam følger 😉

Inspiration fra: Madbanditten.dk

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige