Ja, altså… Det er jo ikke fordi jeg har opfundet den dybe tallerken her, men jeg synes nu lige, at jeg vil poste opskriften alligevel. Det er det klassiske stenalderbrød, som er det perfekte supplement til rugbrødet, hvis man som jeg ønsker at spise forholdsvist lowcarb.

Jeg har aldrig været kæmpe fan af rugbrød. Jeg synes, at det er tørt og kedeligt og jeg skal helst have otte gange så meget pålæg, grønt og smørelse end rugbrød. Det gælder også selvom det er et stenalderbrød. Så ja, det er ikke noget jeg bager så forfærdelig ofte, men jeg syntes alligevel, at det havde fortjent en plads her på bloggen 🙂

Stenalderbrød
1 brød

100 gram græskarkerner
100 gram solsikkekerner
100 gram mandler
100 gram valnødder
100 gram hørfrø
100 gram sesamfrø
5 æg
1 dl olivenolie
2 tsk. salt

Hak mandlerne og valnødderne godt og bland med de øvrige ingredienser. Kom massen i en smurt brødform og bag brødet 1 time med 160 grader. Lad brødet køle helt af før du pakker det væk. Du kan med fordele skære brødet i skiver og fryse det, så du altid har skiveskåret brød ved hånden 🙂

Jeg mener nok, at opskriften stammer fra Thomas Rode et sted 🙂

 • Det er srme blevet efterr Jeg overvejer kraftigt at skifte
 • Sprde bnnefritter Vi skulle have haft en lkker pastaret med
 • Sidste uge stod i sygdommens tegn Frst Mille s Magnus
 • I morgen er det fredag og s er der kun
 • Fredagsburger Helt simpel og helt perfekt  burger
 • Biksemad Nr lillefisen bliver ringet syg hjem fra dagplejen
 • B A R S E L ! I dag havde
 • Frste barselsdag har vret well spend Jeg havde en rolig