Ja, altså… Det er jo ikke fordi jeg har opfundet den dybe tallerken her, men jeg synes nu lige, at jeg vil poste opskriften alligevel. Det er det klassiske stenalderbrød, som er det perfekte supplement til rugbrødet, hvis man som jeg ønsker at spise forholdsvist lowcarb.

Jeg har aldrig været kæmpe fan af rugbrød. Jeg synes, at det er tørt og kedeligt og jeg skal helst have otte gange så meget pålæg, grønt og smørelse end rugbrød. Det gælder også selvom det er et stenalderbrød. Så ja, det er ikke noget jeg bager så forfærdelig ofte, men jeg syntes alligevel, at det havde fortjent en plads her på bloggen 🙂

Stenalderbrød
1 brød

100 gram græskarkerner
100 gram solsikkekerner
100 gram mandler
100 gram valnødder
100 gram hørfrø
100 gram sesamfrø
5 æg
1 dl olivenolie
2 tsk. salt

Hak mandlerne og valnødderne godt og bland med de øvrige ingredienser. Kom massen i en smurt brødform og bag brødet 1 time med 160 grader. Lad brødet køle helt af før du pakker det væk. Du kan med fordele skære brødet i skiver og fryse det, så du altid har skiveskåret brød ved hånden 🙂

Jeg mener nok, at opskriften stammer fra Thomas Rode et sted 🙂

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken