Dadelbarer med mandler og rosiner

En snack fyldt med energi – dadelbarer med mandler og rosiner

I denne uge er jeg tilbage på skolebænken og 6-7 timer om dagen i en forelæsningssal kræver altså snacks! I weekenden lavede jeg derfor disse dadelbarer, som er rigtig gode til den lille sult eller snacktrang. De er nemme at lave og så består de af kun tre ingredienser – eller måske faktisk fire, hvis man som jeg vælger at dyppe de små lækkerier i lidt mørk chokolade. Choklade sætter som altid bare lige prikken over i’et.

Læs også: Energibarer med nødder

Dadelbarer med mandler og rosiner

Opskrift på dadelbarer med mandler og rosiner

Dadelbarer med mandler og rosiner

5 stk.
Ingredienser
  • 1,5 dl friske dadler uden sten!
  • 1,5 dl mandler
  • 1,5 dl rosiner
  • 40-50 gram mørk chokolade valgfrit
Fremgangsmåde
  • Kom dadler, mandler og rosiner i en foodprocessor og blend til du har en ensartet masse. Du kan også bruge en minihakker, men tag så kun lidt af gangen.
  • Pak massen ind i husholdningsfilm og form ”pakken” som en firkant.
  • Put ”pakken” i fryseren en time eller to og skær så firkanten ud i fem barer
  • Dyp eventuelt dadelbarerne i lidt smeltet chokolade.
  • Opbevares i køleskabet, men kan sagtens klarer en dag i madkassen.
Dadelbarer med mandler og rosiner