Ja, altså sidste uge holdt jeg mig overhovedet slet ikke til planen! Jeg faldt både i sukkerfælden og spiste en masse forbudt, spiste for lidt og spiste for meget – denne uge skal det være anderledes! Halvdelen af Whole30 er gået og hvis jeg skal nå at bevise noget overfor mig selv, ja, så skal det altså være nu!

Onsdag den 15. april
Morgenmad: Chiagrød med banan og kiwi (skal spises på farten)
Frokost: Kyllingebryster fyldt med mandelpesto og grønt (rester)
Aftensmad: Kødsovs med grøntsagspasta
Før træning: Et hårdkogt æg og en lille håndfuld mandler
Efter træning: Et hårdkogt æg og to små gulerødder

Torsdag den 16. april
Morgenmad: Chiagrød med banan og kiwi
Frokost: Kødsovs med grøntsagspasta (rester)
Aftensmad: Porretærte med bund af kylling
Før træning: Et hårdkogt æg og en lille håndfuld mandler
Efter træning: Et hårdkogt æg og to små gulerødder

Fredag den 17. april
Morgenmad: Omelet med spinat og tomat
Frokost: Porretærte med kylling
Aftensmad: Entrecote og grønkålssalat med granatæble

Lørdag den 18. april
Morgenmad: Grønkålssalat med granatæble (rester) og to blødkogte æg
Frokost: To spejlæg på en bund af fintsnittet spidskål og cherrytomater toppet med salt, peber og purløg
Aftensmad: Lave mad med min Whole30 partner in crime Trine

Søndag den 19. april
Morgenmad: Hvad sindet lyster og køleskabet rummer
Frokost: Rester
Aftensmad: Marinerede oksespyd og en jordbær og spinat salat

Mandag den 20. april
Morgenmad: Chiagrød med banan og bær
Frokost: Marinerede oksespyd og en jordbær og spinat salat (rester)
Aftensmad: Krydret kylling med fritter af gulerødder, grønne bønner og søde kartofler plus en salat af grønt fra køleskabet
Før træning: Et hårdkogt æg og en lille håndfuld mandler
Efter træning: Et hårdkogt æg og to små gulerødder

Tirsdag den 21. april
Morgenmad: Chiagrød med banan og bær
Frokost: Krydret kylling med fritter af gulerødder, grønne bønner og søde kartofler plus en salat af grønt fra køleskabet (rester)
Aftensmad: Spise ude

Jeg er også begyndt at gå med lidt tanker om, hvordan det skal være, når denne måned slutter. Jeg tror jeg så vidt muligt vil holde stien med de mange grøntsager, men de ”forbudte” grøntsager vil jeg lukke ind igen. Det samme gælder mælkeprodukterne. Dem vil jeg også lukke ind igen, men i begrænsede mængder. Når jeg er ude, vil jeg spise hvad jeg vil – men når ja, det har jeg jo hele tiden gjort! 😉 Og ellers skal der kun være plads til søde sager i weekenderne. Jeg kan mærke, at både krop og sind elsker at spise, som jeg gør nu, så hvorfor ikke fortsætte? – men med lidt færre restriktioner, selvfølgelig. Og chokoladen og de sunde søde sager skal helt sikkert være lovligt! Og peanut butter! Guuud hvor jeg savner peanut butter! 🙂

  • S har jeg alts skudt koldsklsssonen i gang!  koldskl
  • Fejrer en helt nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave