Har få I lige en hurtig oversigt over min mad de sidste par dag 🙂 – Det går faktisk super godt med det der Whole30 for tiden.

Dag 16 startede ud med en dejlig klassiker, nemlig en omelet med tomat og basilikum. Glæder mig til sommer, hvor tomaterne får noget mere smag – de ser sgu lidt fesne i øjeblikket 🙂

Til frokost havde jeg for en gang skyld ikke fået lavet en madpakke, da jeg jo som nævnt var ude og spise dagen før. Heldigvis skulle jeg på job, hvor der er frokostordning og jeg kunne endda få mad, der passede ind i Whole30-rammerne. Det blev til lidt oksekød og grønt.

Til aftensmad fik jeg en tærte, som I helt sikkert skal have opskriften på snart! Den smagte super godt og bunden, ja, den er lavet af kød – så smart! 🙂

Dag 17 fik jeg en chiagrød til morgenmad. Jeg tog udgangspunkt i denne opskrift, men undlod at putte vanilje i. Og så fik den ellers bare en masse lækker farverig topping 🙂 Chiagrød er lidt forbudt på Whole30, da det ses som SWYPO (sex with your pants on) – altså en ”erstatning” for noget lækkert og forbudt, hvilket man jo helt skal undgå på Whole30.

Frokosten stod på resterne af tærten og til aftensmad fik jeg den lækreste beefsalad! Bunden var lavet på grønkål og opskriften, ja, den får I også snart 🙂 Så lækker en ret nu hvor varmen snart kommer, og man kun har lyst til lette og farverige retter.

Så blev det lørdag og solen skinnede fra en skyfri himmel! Det kunne jo kun blive en god dag 🙂 Min morgenmad bestod af resterne af bøfsalaten – uden bøf men med spejlæg og jordbær i stedet.

Frokosten bestod af en ret jeg kalder ”tøm køleskabet” og den er sjældent særlig spændende eller særlig pæn så i stedet får I et billede af min virkelige flotte aftensmad 🙂

En sød veninde, jeg har mødt over Instagram, kom forbi og mens snakken gik baksede vi denne lækre tærte sammen. Nøøj hvor smagte den godt altså! 🙂

Søndag var der igen sol og sommer i min morgenmad, som bestod af tunmousse på spidskål, lidt røræg og en håndfuld jordbær 🙂

Frokosten var lækre tærterester og aftensmaden en lækker sommersalat med oksekød til.

Har I spist noget lækker mad på det sidste? – Så del det gerne med mig i kommentarfeltet 🙂

  • Opskriften p denne kartoffelsalat med blomkl og urter udgav jeg
  • Forleden bagte jeg disse havregrynsboller og i dag er opskriften
  • Fajitas med kylling Find opskriften p lifebynandk fajitas tortillas
  • Sommermad Salat med vandmelon feta og mynte og grillede spyd
  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med
  • Jeg har lavet coleslaw efterden samme opskrift s ufattelig mange
  • Regnvejr er vaffelvejr Er jeg den eneste der faktisk nyder