Tilbage i marts var jeg til et rigtig fint lille bloggerevent med Bonduelle. Bonduelle kender du måske fra dåsemajs, men de laver også både kidneybønner, kikærter og meget andet på dåse. Jeg har aldrig været den store bønnespiser, men alle de lækre bønnesalater vi fik til eventet, smagte super skønt, og jeg blev helt klart inspireret til at prøve at få spist lidt flere bønner. Bønner er jo super sunde og super proteinrige! Opskriften på selve salaten er fra eventet, men pestoen er min egen, da jeg ikke lige havde en pesto stående i skabet.

Klassisk pesto
En meget lille portion, der lige passer til nedenstående pestosalat

2 håndfulde friske basilikumblade
1 fed presset hvidløg
1 tsk. pinjekerner
2 spsk. olivenolie

Blend hele molevitten – jeg brugte bare min minihakker!

Pestosalat med majs, kikærter og bønner
4 personer

1 dåse kikærter (265 gram)
1 dåse kidneybønner (250 gram)
1 dåse majs (140 gram)
1 agurk
400 gram cherrytomater
1 par håndfulde rucola

Dressing
2 spsk. olivenolie
2 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. grøn pesto (fx ovenstående)
Salt og peber

Skyld kikærter, bønner og majs i koldt vand og lad dem dryppe af. Bland olivenolie, hvidvinseddike og pesto sammen til en dressing og smag til med salt og peber. Vend kikærter, bønner og majs i dressingen. Skær agurken i tern og halvér cherrytomaterne. Bland så kikærter, bønner og majs med agurketern, cherrytomater og rucola og servér.

  • Opskriften p denne kartoffelsalat med blomkl og urter udgav jeg
  • Forleden bagte jeg disse havregrynsboller og i dag er opskriften
  • Fajitas med kylling Find opskriften p lifebynandk fajitas tortillas
  • Sommermad Salat med vandmelon feta og mynte og grillede spyd
  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med
  • Jeg har lavet coleslaw efterden samme opskrift s ufattelig mange
  • Regnvejr er vaffelvejr Er jeg den eneste der faktisk nyder