En rigtig fin måde at komme uden om problematikken med melfrie tærtebunde er simpelthen at lave bunden af kød. Til denne porretærte har jeg brugt hakket kylling og det fungerer rigtig fint og bunden holder fint sammen – præcis som hvis den var lavet af dej. Det er da smart! Hvad der er endnu mere smart er, at man så ikke behøver at gøre plads til kød i fyldet, så man kan proppe tærten med grøntsager i stedet. Jeg har lavet tærten et par gange før og det er en succes hver gang. Denne gang fyldte jeg tærten med porrer, rødløg, gulerødder og peberfrugt, men man kan jo fylde den med lige præcis det man har lyst til.

Læs også: Snoet grøntsagstærte med sød kartoffelbund

Porretærte med kylling

Bund
400 gram hakket kylling
1-2 tsk. paprika
½ tsk. chiliflager
Salt og peber

Bland kyllingekødet med krydderierne og pres kødet ud i en smut tærteform, så kødet danner dækker bunden og siderne. Forbag bunden i 20 minutter ved 175 grader.

Fyld
1 porrer
1 rødløg
4 små gulerødder
1 peberfrugt
4 æg

Snit alle grøntsagerne fint, bland dem godt sammen og fordel fyldet på den forbagte bund. Pisk æggene godt sammen og hæld massen over fyldet. Tærten bages i 30 minutter ved 175 grader.

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip