Jeg kaster håndklædet i ringen, og dette bliver derfor det absolut sidste indlæg om Whole30 I får fra mig. I er sikkert lige så dødtrætte af det som jeg er! Whole30 var ingen succeshistorie for mig og det tror jeg, at der er flere grunde til. Så her kommer fire grunde til, at Whole30 ikke fungerede for mig…

For det første havde jeg jo aftalt med mig selv, at når jeg var ude, så måtte jeg spise hvad der blev serveret og det var set i bakspejlet en rigtig dårlig idé, da jeg i april har haft utrolig travlt og virkelig mange planer. Ni ud af de 24 dage, der er gået, har jeg faktisk spist ude. Derved forsvandt hele idéen bag Whole30 stille og roligt og jeg begyndte at tænke, at så kunne det da også være ligegyldigt og jeg holdt op med overhovedet at forsøge. Skulle jeg en anden gang begive mig ud i en Whole30, så skal jeg gøre det rigtigt – også når jeg er ude!

For det andet bliver jeg rigtig hurtigt Nadia-modsat, når der er noget jeg ikke må spise. Især når jeg ikke kan mærke, at det er bedst for mig at lade være. Jeg kan sagtens holde mig fra pasta, kartofler, brød og ris til hverdag og jeg kan sagtens sige pænt nej tak til kage fordi jeg ved, at min krop har det bedst uden. Men at jeg for eksempel ikke må spise bønner, som jeg egentlig mener, er en helt okay spise, ja så mister jeg lysten og så får jeg lyst til at spise alt det jeg ikke må.

For det tredje, så lå kostrammerne for Whole30 ikke så forfærdelig langt væk fra den måde jeg spiser på til hverdag, så jeg kunne ikke få mit hoved til at forstå, at jeg ikke bare måtte spise som jeg plejer.

For det fjerde, så tror jeg ikke på hverken kure eller faster, men derimod på den sunde livsstil. Jeg prøvede, at overbevise mig selv om, at Whole30 var en god idé, men som en klog veninde så smukt beskrev det, da jeg sagde til hende, at jeg ikke var på kur: ”Nadia, når man undlader visse fødevarer i en given tidsperiode, så er det altså en kur”. Og hvor har hun evigt ret. Jeg vil derfor vende tilbage til min sunde livsstil med plads til det hele, sundhed i balance, eller hvad end man nu har lyst til at kalde det! 🙂 – Og ja, det er 6 dage før tid, men min Whole30 stoppede faktisk allerede, da jeg på dag 2 smovsede mig igennem min lillesøsters 18-års fødselsdag.

Men hvad har jeg så fået ud af Whole30? Jeg har i hvert fald fået det ud af det, at jeg sagtens kan nøjes med tre måltider om dagen og alt det jeg plejer at spise ind i mellem bare er for hyggens skyld. Selvom det oftest bare er lidt nødder eller frugt, ja, så har jeg faktisk ikke brug for det. En anden ting jeg har fået ud af det er, at jeg har lært, at jeg sagtens kan undvære min aftensnack, for jeg er jo faktisk ikke sulten. Og det er helt sikkert noget jeg vil holde fast i fremover! 🙂

Så selvom Whole30 ikke var en succes, så har jeg stadig lært mig selv lidt bedre at kende og der er da også nogen ting, som jeg vil tage med mig videre. Mine bedste råd, hvis man overvejer en Whole30 er, at man skal gå all-in hvis man skal gøre det. Derudover skal man sætte sig ordenligt ind i principperne først og man skal vide hvorfor principperne er som de er! Og kan I så have en fantastisk weekend! 🙂

  • Fejrer en hel nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave
  • Denne hvidklssalat med granatble og ristede ndder har vret tilbehr