Det er faktisk en ret sjov øvelse det her med at finde 10 ting, der er sket i den forgangne måned. Det får mig lige til at stoppe op, bladre kalenderen igennem og mindes, i stedet for at dagene bare går og går og den ene måned overtager den anden. Så her får du 10 ting, jeg har lavet i marts:

1. Jeg har været til housewarming

Jeg havde ikke drukket alkohol siden nytår og har heller ikke planer om at drikke foreløbig, men af og til er det okay. For eksempel når min kære veninde og hendes kæreste holder housewarming. Det var en rigtig hyggelig aften, der endte i byen og jeg var først hjemme meget sent (eller tidligt?) – og dagen derpå bød selvfølgelig på en omgang McDonald’s. Og sådan skal det bare være! 🙂

2. Jeg har haft 3-årsdag med min kæreste

Det blev på ingen måde fejret anderledes end almindelige månedsdage, hvilket betyder, at der ikke var noget specielt ved dagen udover, at vi begge to vidste hvilken dag det var – vi synes, at det er hyggeligt bare at gå og minde hinanden om det hele dagen.

3. Jeg har fået pudset vinduer

Eller rettere sagt, min kæreste pudsede vinduer. Og nøj hvor de skinner nu – så kan sol og sommer bare komme an.

4. Jeg har prøvet at handle på nemlig.com

Og jeg er super tilfreds. Det er super nemt, varerne er friske og de kommer til tiden! Det er helt sikkert noget jeg vil benytte noget mere, når hverdagen bliver lidt for travl.

5. Jeg har været til mit første blogevent

Det var Frk. Kræsen, der i samarbejde med Bonduelle fik stablet det hele på benene. Temaet var bønner og vi fik serveret en masse lækker mad og kage, hvor hovedingrediensen selvfølgelig var bønner fra Bonduelle. Jeg skal helt sikkert til at eksperimentere mere med bønner, men lige nu har jeg gang i en Whole30, hvor bælgfrugter er bandlyst – så jeg venter til maj med at gå bønne-amok! 🙂

6. Jeg har vinket farvel til min søster i lufthavnen – og ønsket hende tillykke med de 18 år et par dage senere.

Tænk at hun allerede er blevet SÅ gammel…

7. Jeg har været rundt på gulvet fordi jeg pludselig mistede en time – nogen kalder det sommertid, jeg kalder det komplet forvirring.

8. Jeg er gået på påskeferie

At tage hjem fredag eftermiddag med viden om, at der går mange, mange dage før man skal tidligt op igen – den følelse er ubeskrivelig. Indtil nu har jeg sovet længe, slappet af og hygget mig med min kæreste – ikke det store, men det er lige hvad jeg har brug for 🙂

9. Jeg har trænet og trænet, men mistet motivationen

Heldigvis er den godt på vej tilbage. Jeg skal huske mig selv på, at jeg ikke kan blive stærkere og hurtigere fra gang til gang hver gang. Jeg skal også huske, at det at træne 6 dage om ugen er langt mere end de fleste andre formår, så skipper træningen én gang eller to, så er det helt okay.

10. Jeg har gået mange flere skridt end jeg gjorde i både januar og februar!

Jeg har i gennemsnit gået 10.865 skridt om dagen og kun 11 ud af 31 dage nåede jeg ikke målet om de 10.000 skridt. I februar gik jeg i gennemsnit 10.170 skridt om dagen og nåede ikke målet på de 10.000 skridt 13 ud af de 18 dage. I januar gik jeg i gennemsnit 8.810 skridt om dagen og kun 12 dage ud af 31 dage nåede jeg op over 10.000 skridt. Det går fremad! 🙂

I morgen kommer der et indlæg om alt det lækre mad jeg har spist i marts – det har været en fantastisk velsmagende måned – so stay tuned 😉