Jo, jeg ved godt, at det var international vaffeldag i går, men jeg nåede det simpelthen ikke. Jeg nåede heller ikke årets internationale pandekagedag i år. Det går altså ikke, så jeg har hermed besluttet, at hver dag er pandekage- eller vaffeldag! Disse grøntsagsvafler er super gode, selvom de er fyldt med både gulerødder og spinat. De er tilmed søde, så jeg spiste dem til morgenmad. Du kan sagtens fjerne kardemomme og vanilje, hvis du hellere vil have en gang vafler til frokost eller aften. Jeg prøvede dem faktisk også med en skive ost og det fungerede rigtig godt. Så, ja, konklusionen må være, at disse vafler kan bruges til alt!

Super sunde grøntsagsvafler
6-7 stk.

4 mellemstore gulerødder
1 store håndfulde spinatblade
170 gram mandler
3 æg
1 tsk. kardemomme
1 tsk. tørret ingefær
½ tsk. salt
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. bagepulver
Kokosolie til stegning

Blend alle ingredienserne godt sammen i en foodprocessor og steg vaflerne i et vaffeljern. Smør eventuelt vaffeljernet med lidt kokosolie ind imellem.

  • Vegetarisk indisk korma  bagt pasta med kylling og bacon
  • Denne uge har for mit vedkommende vret lidt for travl
  • Er du til gammeldags fastelavnsboller eller til vandbakkelser med fyld?
  • Var det noget med en skn omgang chili con carne?
  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i