Jo, jeg ved godt, at det var international vaffeldag i går, men jeg nåede det simpelthen ikke. Jeg nåede heller ikke årets internationale pandekagedag i år. Det går altså ikke, så jeg har hermed besluttet, at hver dag er pandekage- eller vaffeldag! Disse grøntsagsvafler er super gode, selvom de er fyldt med både gulerødder og spinat. De er tilmed søde, så jeg spiste dem til morgenmad. Du kan sagtens fjerne kardemomme og vanilje, hvis du hellere vil have en gang vafler til frokost eller aften. Jeg prøvede dem faktisk også med en skive ost og det fungerede rigtig godt. Så, ja, konklusionen må være, at disse vafler kan bruges til alt!

Super sunde grøntsagsvafler
6-7 stk.

4 mellemstore gulerødder
1 store håndfulde spinatblade
170 gram mandler
3 æg
1 tsk. kardemomme
1 tsk. tørret ingefær
½ tsk. salt
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. bagepulver
Kokosolie til stegning

Blend alle ingredienserne godt sammen i en foodprocessor og steg vaflerne i et vaffeljern. Smør eventuelt vaffeljernet med lidt kokosolie ind imellem.

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med