Som jeg sagde i går, så starter jeg en Whole30 den 1. april og det betyder, at jeg indtil da giver den maksimalt gas med alt det, jeg ikke må spise i hele april – for eksempel vafler! Jo, jeg ved godt, at det var international vaffeldag i går, men jeg nåede det simpelthen ikke. Jeg nåede heller ikke årets internationale pandekagedag i år. Det går altså ikke, så jeg har hermed besluttet, at hver dag er pandekage- eller vaffeldag! Disse grøntsagsvafler er super gode, selvom de er fyldt med både gulerødder og spinat. De er tilmed søde, så jeg spiste dem til morgenmad. Du kan sagtens fjerne kardemomme og vanilje, hvis du hellere vil have en gang vafler til frokost eller aften. Jeg prøvede dem faktisk også med en skive ost og det fungerede rigtig godt. Så, ja, konklusionen må være, at disse vafler kan bruges til alt!

Super sunde grøntsagsvafler
6-7 stk.

4 mellemstore gulerødder
1 store håndfulde spinatblade
170 gram mandler
3 æg
1 tsk. kardemomme
1 tsk. tørret ingefær
½ tsk. salt
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. bagepulver
Kokosolie til stegning

Blend alle ingredienserne godt sammen i en foodprocessor og steg vaflerne i et vaffeljern. Smør eventuelt vaffeljernet med lidt kokosolie ind imellem.

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip