Smagfulde kødboller og farverig kålsalat

Krydrede kødboller serveret med kålsalat

Jeg tror på, at man spiser mindst lige så meget med øjnene, som med munden. Man bliver glad i låget af at putte farver på sin tallerken. Denne opskrift på smagfulde kødboller og farverig kålsalat både smager skønt og ser fantastisk ud.

Kødbollerne er af svinekød og er krydret med hvidløg, tabasco, koriander og ingefær. Den farverige kålsalat består af rødkål, spidskål, koriander, og forårsløg og er vendt i en simpel dressing af lime og soya. Er du en af dem, der synes, at koriander smager af sæbe, så kan du sagtens skifte den ud med persille.

Læs også: Kødboller i tomatsauce

Smagfulde kødboller og farverig kålsalat

Find opskriften på smagfulde kødboller og farverig kålsalat her:

Smagfulde kødboller og farverig kålsalat

4 personer
Ingredienser
Kødboller
  • 500 gram hakket svinekød
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • Et par dråber tabasco
  • 1 stor håndfuld groft hakket koriander persille kan også bruges
  • 2 spsk. soya
  • 15 gram revet ingefær
  • Salt og peber
  • Smør og/eller olie til stegning
Kålsalat
  • 100 gram finthakket rødkål
  • 100 gram finthakket spidskål
  • 1 stor håndfuld grofthakket koriander persille kan også bruges
  • 3 finthakkede forårsløg
Dressing
  • Saften fra 1 lime
  • 1 spsk. soya
Fremgangsmåde
Kødboller
  • Bland alle ingredienserne til farsen og ælt den godt sammen.
  • Steg kødbollerne på panden i rigeligt smør og/eller olie.
Kålsalat
  • Bland alle ingredienserne til salaten.
  • Bland limesaft og tamari og vend dressingen i salaten.
Smagfulde kødboller og farverig kålsalat