Jeg pendler hver morgen fra København til Næstved og på morgener som i dag med blå himmel og solskin, er det simpelthen så smuk en tur. Marker i forskellige farver, små byer og hyggelige huse, en lille kirke midt ude i ingenting og blanke blå søer. Det er balsam for sjælen! Ja, ja, der er et yndigt land og alt det der, men Danmark er altså flot, og det er bare ikke noget man lige tænker over, når man tonser rundt på sin cykel inde i København – eller, jeg gør i hvert fald ikke.

En anden ting der sker, når solen skinner og himlen er blå er, at jeg får lyst til at putte en masse farver på min tallerken. For et par dage siden så min tallerken sådan her ud – det er da lige til at blive glad i låget af!

Kødboller
2-3 personer

500 gram hakket svinekød
2 fed finthakket hvidløg
Et par dråber tabasco
1 stor håndfuld koriander, groft hakket
2 spsk. tamari
15 gram revet ingefær
Salt og peber
Kokosolie til stegning

Bland alle ingredienserne til farsen og ælt den godt sammen. Steg kødbollerne på panden i rigeligt kokosolie.

Jeg serverede kødbollerne med denne flotte farverige kålsalat.

Farverig kålsalat
2-3 personer

100 gram finthakket rødkål
100 gram finthakket spidskål
1 stor håndfuld koriander, groft hakket
1 finthakket rød chili
3 finthakkede forårsløg

Dressing
Saften fra 1 lime
1 spsk. tamari

Bland alle ingredienserne til salaten og vend dressingen deri.

Inspiration // The Food Club.