Nogen gange er træningen bare dum! Det er de dage, hvor ingen af øvelserne rigtigt fungerer, man kan ikke tage den vægt man plejer og halvdelen af udstyret mangler fordi centeret er overfyldt. Sådan en træning havde jeg i går.

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg føler, at jeg SKAL forbedre mig fra gang til gang. Jeg SKAL kunne gå op i vægt i forhold til sidste gang og jeg SKAL kunne løbe hurtigere end jeg gjorde sidst. Jeg ved godt, at det ikke er sådan det fungerer, men det har mit hoved bare rigtig svært ved at forstå.

Jeg kan mærke, at min motivation er begyndt at forsvinde og sofaen er begyndt at kalde lidt højere, når jeg kommer hjem om aftenen. Hvis jeg alligevel ikke bliver stærkere eller hurtigere, så kan det da også bare være lige meget, om jeg kommer af sted eller ej. Jeg har haft det sådan mange gange før og det er grunden til, at jeg siden jeg var 18 år, har meldt mig ind og ud af centre og måske holdt løbetræningen ved lige en måneds tid for så at droppe de igen. Jeg troede det var blevet anderledes, men jeg kan mærke den gamle kending komme snigende og jeg vil gøre alt for, at motivationen ikke forsvinder helt denne gang.

Måske jeg skal prøve at huske mig selv på, at det vigtigste er, at jeg kommer af sted. Ligegyldigt hvor langt eller hurtigt jeg løber og ligegyldigt hvor tunge vægtene er, så er det jo klart bedre end at ligge på sofaen! Men hvordan får jeg mit hoved til at forstå det?

  • S har jeg alts skudt koldsklsssonen i gang!  koldskl
  • Fejrer en helt nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave