Hvidkålssalat med æble, nødder og persille

Jeg ”kom til” at købe et hvidkålshoved forleden dag og jeg havde helt glemt, hvor meget mad der er i sådan et – bliver lige overrasket hver gang! Heldigvis er hvidkål rigtig nem at variere og så smager det jo dejligt. Her har jeg blot snittet kålen, blandet den sammen med lidt æble og persille og vendt en lidt sød olie-eddikedressing i. For lige at sætte prikken over i’et har jeg tilsat jeg lidt luksus i form af smørstegte nødder. Bum, hvidkål forvandlet til lækkert sprødt tilbehør! Måske den skal på weekendens menu hjemme hos dig?

Læs også: Gulerodssalat med persille og granatæble

Hvidkålssalat med æble, nødder og persille

Hvidkålssalat med æble, nødder og persille
2-3 personer

300 gram hvidkål (spidskål kan også sagtens bruges)
2 æbler
2 håndfulde grofthakket frisk persille

40 gram grofthakkede mandler
40 gram grofthakkede hasselnødder
15 gram smør
Salt

Dressing
2 spsk. æblecidereddike
2 spsk. olivenolie
1 spsk. Sukrin Gold (eller anden sødning, fx honning)
1 tsk. salt
Peber

Snit hvidkålen og æblet fint og bland med den grofthakkede persille. Rist de grofthakkede nødder hurtigt i smøren og drys med lidt salt. Bland ingredienserne til dressingen og vend dressingen i salaten. Top med de smørristede nødder og server.

Hvidkålssalat med æble, nødder og persille

Opskriftsinspiration // Ravfood

  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at
  • Reklame for pillivuytdk  Hverdagen ruller og efter et r
  • Reklame for pillivuytdk  Solen har skinnet s fint hele
  • Er jeg den eneste der synes at ggekage er strkt