Gulerodssalat

Jeg sidder i toget med solskin i mit ansigt og nyder virkelig, at foråret er kommet. Nu kan jeg bare slet ikke vente med at slippe vinterjakken, selvom der nok lige går et par dage eller to endnu. Men bare tanken om at forår, lette jakker og små sko er inden for rækkevidde gør mig i super humør og giver mig lige lidt ekstra energi og overskud. Det er vildt hvad lidt solskin kan gøre ved en.

Denne gulerodssalat lavede jeg første gang til nytår, men har lavet den flere gange siden. Den er virkelig simpel, men samtidig fuld af smag. Den er også fuld af farver og forårsagtig, så jeg tænkte, at den ville være perfekt at dele med jer på en solskinsdag som i dag. Salaten er lidt en version af denne.

Gulerodssalat

Gulerodssalat med persille og granatæble
2 personer

400-500 gram gulerødder
1 håndfuld persille
Kernerne fra ½ granatæble
To håndfulde mandler

Dressing
1 spsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
Salt og peber

Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler – jeg bruger bare min kartoffelskræller. Rist mandlerne til de er næsten sorte på en tør pande og hak dem og persillen groft. Bland gulerødder, persille, mandler og granatæblekernerne i en skål. Bland ingredienserne til dressingen sammen, smag til med salt og peber og vend dressingen i salaten.

Gulerodssalat

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip