Græske kyllingefrikadeller med yoghurtdressing

Nemme kyllingefrikadeller

I dag bliver min lillesøster 18 år. 18 ÅR!? Jeg fatter det slet ikke. For mig er hun stadig 10 år, går i folkeskole og leger med dukker. Faktisk er det lidt mærkeligt, at hun pludselig er blevet så gammel, for jeg er jo ikke blevet én dag ældre? Det er vildt som tiden flyver. Desværre er hun ude at rejse, så vi kan ikke få lov til at fejre hende i dag. I stedet står min aften på træning og en aftensmad indeholdende disse græske kyllingefrikadeller med yoghurtdressing. Nemt og super lækkert.

Kyllingefrikadellerne passer skønt til fx denne græske salat og en omgang kartoffelbåde med timian og hvidløg eller måske denne mættende græske couscoussalat.

Læs også: Kylling i peanut butter sauce

Græske kyllingefrikadeller med yoghurtdressing

Find opskriften på græske kyllingefrikadeller med yoghurtdressing her:

Græske kyllingefrikadeller med yoghurtdressing

Ingredienser
Græske kyllingefrikadeller
  • 400 gram hakket kylling
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • 1 tsk. oregano
  • 1 spsk. friskhakket mynte
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. hvedemel
  • Smør eller olie til stegning
Yoghurtdressing
  • 200 gram græsk yoghurt
  • 1 lille håndfuld friskhakket persille
  • 1 lille håndfuld friskhakket koriander
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
Græske kyllingefrikadeller
  • Hak rødløg og hvidløg fint og bland alle ingredienserne til farsen godt sammen.
  • Lad gerne farsen trække en halv times tid i køleskabet. Rør rundt i den efterfølgende.
  • Form farsen til frikadeller og steg kyllingefrikadellerne på panden i rigeligt med smør eller olie.
Yoghurtdressing
  • Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag den til med salt og peber.
  • Server yoghurtdressingen sammen med de græske kyllingefrikadeller.
Græske kyllingefrikadeller med yoghurtdressing