Bananpandekager med mynte

Jeg gad godt spise pandekager hver dag! Jeg elsker pandekager og især, når man kan nyde dem med god samvittighed. Jeg laver normalt bare disse helt klassiske bananpandekager fordi det er nemt og fordi der ikke skal alle mulige specielle ingredienser i. Mynte giver dog alligevel lige pandekagerne et ekstra prik over i’et og gør dem mere friske og mindre tunge. Så er du som mig til lækre, nemme og sunde pandekager, så synes jeg helt klart, at du skal prøve denne variant.

Læs også: Grove morgenvafler

Bananpandekager med mynte

Bananpandekager med mynte
8 små pandekager

1 banan
2 æg
30 gram havregryn
½ tsk. vaniljepulver
2 spsk. finthakket frisk mynte
Smør eller kokosolie til stegning

Blend banan, æg, havregryn og vaniljepulver godt sammen. Rør den finthakkede mynte i og steg som små klatter på en pande i kokosolie. Jeg spiste pandekagerne med blåbær og en lille håndfuld grofthakkede mandler.

Bananpandekager med mynte

  • Fejrer en hel nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave
  • Denne hvidklssalat med granatble og ristede ndder har vret tilbehr