Bananpandekager med mynte

Jeg gad godt spise pandekager hver dag! Jeg elsker pandekager og især, når man kan nyde dem med god samvittighed. Jeg laver normalt bare disse helt klassiske bananpandekager fordi det er nemt og fordi der ikke skal alle mulige specielle ingredienser i. Mynte giver dog alligevel lige pandekagerne et ekstra prik over i’et og gør dem mere friske og mindre tunge. Så er du som mig til lækre, nemme og sunde pandekager, så synes jeg helt klart, at du skal prøve denne variant.

Læs også: Grove morgenvafler

Bananpandekager med mynte

Bananpandekager med mynte
8 små pandekager

1 banan
2 æg
30 gram havregryn
½ tsk. vaniljepulver
2 spsk. finthakket frisk mynte
Smør eller kokosolie til stegning

Blend banan, æg, havregryn og vaniljepulver godt sammen. Rør den finthakkede mynte i og steg som små klatter på en pande i kokosolie. Jeg spiste pandekagerne med blåbær og en lille håndfuld grofthakkede mandler.

Bananpandekager med mynte

  • Skal du sndagsbage i dag? S foreslr jeg en portionhellip
  • Rester p en mandag er det bedste jeg ved Enhellip
  • En skn kleskabsgrd er et hit p de travle morgenerhellip
  • Spis varieret sagde de macarons
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk toppet med osthellip
  • Alene hjemme p en tirsdag betyder sushi i lange banerhellip
  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag