Tunsalat med avocado-1

Jeg er virkelig dårlig til at spise fisk. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide fisk, men fordi min kæreste ikke kan. Det lyder måske som en dårlig undskyldning, men jeg har sjældent lyst at stå og lave fisk til mig selv, for så at lave noget andet til ham. Men i dag fik jeg fisk til frokost og det var skam en fin en af slagsen, nemlig tun på dåse. Tun på dåse smager ganske fint og mætter dejligt. Jeg rørte tunen til en tunsalat med avocado, hvor jeg brugte en most avocado i stedet for at bruge mayonnaise eller cremefraiche. Resultatet blev overraskende godt, så jeg tænkte, at jeg lige ville dele opskriften med jer 🙂

Tunsalat med avocado-2

Tunsalat med avocado
1 person

1 avocado
1 spsk. citronsaft
1 spsk. finthakket rødløg
1 dåse tun
Salt og peber

Halvér avocadoen, fjern stenen og skrab avocadokødet ud. Mos avocadokødet med citronsaften. Tilsæt rødløg og tun og bland godt. Smag til med salt og peber. Jeg spiste tunsalaten med lidt kerneknækbrød og et par smilende æg.

Tunsalat med avocado-3

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med