Tunsalat med avocado-1

Jeg er virkelig dårlig til at spise fisk. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide fisk, men fordi min kæreste ikke kan. Det lyder måske som en dårlig undskyldning, men jeg har sjældent lyst at stå og lave fisk til mig selv, for så at lave noget andet til ham. Men i dag fik jeg fisk til frokost og det var skam en fin en af slagsen, nemlig tun på dåse. Tun på dåse smager ganske fint og mætter dejligt. Jeg rørte tunen til en tunsalat med avocado, hvor jeg brugte en most avocado i stedet for at bruge mayonnaise eller cremefraiche. Resultatet blev overraskende godt, så jeg tænkte, at jeg lige ville dele opskriften med jer 🙂

Tunsalat med avocado-2

Tunsalat med avocado
1 person

1 avocado
1 spsk. citronsaft
1 spsk. finthakket rødløg
1 dåse tun
Salt og peber

Halvér avocadoen, fjern stenen og skrab avocadokødet ud. Mos avocadokødet med citronsaften. Tilsæt rødløg og tun og bland godt. Smag til med salt og peber. Jeg spiste tunsalaten med lidt kerneknækbrød og et par smilende æg.

Tunsalat med avocado-3

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige