Bananmuffins

I denne uge har jeg både startet nyt løbeprogram og startet nyt træningsprogram. Første løbetræning var i mandags, som var en stille og rolig tur på 22 minutter, men i dag stod løbetræningen på en omgang intervaltræning. Jeg synes intervaltræning er dødhårdt og død irriterende, men jeg kan også mærke, hvordan det rykker mig. Derudover har jeg rigtig svært ved at finde et sted i byen omkring mig, der egner sig godt til intervalløb. Der er selvfølgelig de forskellige haver/parker, men der løber jeg altså ikke, når det er mørkt. Og at gøre det på løbebånd, er simpelthen for kedeligt. Hvor løber du dine intervaller?

Nå, men for at mikse det sure med det søde, så overvejer jeg at gå i køkkenet og bage endnu en portion af disse lækre muffins. Banan er bare den perfekte frugt til at bage med. Om det er pandekager, banankager eller muffins, så smager det bare altid dejligt og konsistensen bliver perfekt svampet. Disse bananmuffins er ingen undtagelse og tilsætter man også lidt dejlig mørk chokolade, bliver de helt uimodståelige. De bliver heller ikke tørre og kedelig af at stå et par dage – hvis du da ellers kan lade være med at spise dem.

Læs også: Peanut butter muffins

Bananmuffins
7 store muffins

6 æg
1 dl Sukrin Gold
3 modne bananer
50 gram smeltet smør
1,5 dl fedtreduceret mandelmel
2 tsk. bagepulver
2 spsk. loppefrøskaller
1 tsk. vaniljepulver
100 gram hakket mørk chokolade

Opvarm ovnen til 200 grader. Pisk æggene luftige med sukrin. Blend bananerne med æggemassen og det smeltede smør. Tilsæt mandelmel, bagepulver, loppefrøskaller og vaniljepulver og bland godt. Vend chokoladestykkerne i dejen. Fordel dejen i muffinsforme og bag dem i 20-30 minutter og smag så, mens de stadig er lune.

Bananmuffins

No images found!
Try some other hashtag or username