Saltede valnødder

Hvordan kan det være, at Hot Yoga bliver hårdere og hårdere for hver gang? Burde det ikke være omvendt – burde jeg ikke blive bedre? Nå ja, måske har det noget at gøre med, at hele min krop er øm efter ugens træninger, men alligevel? Ikke desto mindre sidder jeg nu, helt udkørt i sofaen og gufler denne grønkålssalat med saltede valnødder – godt jeg havde lavet den i forvejen!

Salaten er toppet med de lækreste saltede valnødder. Normalt synes jeg, at valnødder er lidt for bitre, men når de tilberedes sådan her, så kan jeg spise dem som snack! Udblødningen af nødderne gør, at bitterheden forsvinder – ristningen med salten sætter prikken over i’et. De er helt sikkert et forsøg værd, også selvom du normalt ikke er så meget til valnødder.

Saltede valnødder

Saltede valnødder

200 gram valnødder
Vand
Rigeligt med havsalt

Aftenen før sætter du valnødderne i blød og næste dag hælder du vandet fra og skylder dem i frisk koldt vand. Tænd ovnen på 125 grader. Placer valnødderne på en bageplade beklædt med bagepapir og drys rigeligt med havsalt udover dem. Giv valnødderne 25-30 minutter i ovnen og lad dem køle helt af før du putter dem i en lufttæt beholder.

Saltede valnødder

  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med
  • Lysten til kanelsnegle har vret helt vild de sidste dage