Saltede valnødder

Hvordan kan det være, at Hot Yoga bliver hårdere og hårdere for hver gang? Burde det ikke være omvendt – burde jeg ikke blive bedre? Nå ja, måske har det noget at gøre med, at hele min krop er øm efter ugens træninger, men alligevel? Ikke desto mindre sidder jeg nu, helt udkørt i sofaen og gufler denne grønkålssalat med saltede valnødder – godt jeg havde lavet den i forvejen!

Salaten er toppet med de lækreste saltede valnødder. Normalt synes jeg, at valnødder er lidt for bitre, men når de tilberedes sådan her, så kan jeg spise dem som snack! Udblødningen af nødderne gør, at bitterheden forsvinder – ristningen med salten sætter prikken over i’et. De er helt sikkert et forsøg værd, også selvom du normalt ikke er så meget til valnødder.

Saltede valnødder

Saltede valnødder

200 gram valnødder
Vand
Rigeligt med havsalt

Aftenen før sætter du valnødderne i blød og næste dag hælder du vandet fra og skylder dem i frisk koldt vand. Tænd ovnen på 125 grader. Placer valnødderne på en bageplade beklædt med bagepapir og drys rigeligt med havsalt udover dem. Giv valnødderne 25-30 minutter i ovnen og lad dem køle helt af før du putter dem i en lufttæt beholder.

Saltede valnødder

  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller