Rødkålssalat med æble, tranebær og mandler

Nu er det et godt stykke tid siden, at kalenderen sagde december og der stod rødkål, flæskesteg, and og brune kartofler på menuen hver anden dag. I løbet af sådan en måned, kan jeg godt love mig selv flere gange, at der skal gå mindst et år, før jeg rør den slags mad igen. Sådan går det sjældent og i år gik der kun godt og vel en måneds tid før jeg fik en lækker flæskestegssandwich med det hele. I går stod der igen noget der minder om julemad på menuen og det smagte fantastisk. Min kæreste er simpelthen så god til at tilberede alle former for kød, og i går stegte han et par perfekte rosa andebryster til os. Jeg lavede denne skønne, friske rødkålssalat til og havde selvfølgelig resterne med til frokost i dag sammen med et par af disse lækre grøntsagspølsehorn – elsker når aftensmad og madpakke kan klares på en og samme tid.

Læs også: Hvidkålssalat med appelsin og granatæble

Rødkålssalat med æble, tranebær og mandler
2 personer

250 gram fintsnittet rødkål
2 æbler
70 gram mandler
1 håndfuld tørrede tranebær

Dressing
1 spsk. olivenolie
1 spsk. æblecidereddike
Salt

Rist mandlerne til de er næsten sorte på en tør pande og lad dem køle af på et stykke køkkenrulle. Hak dem groft. Skær æblerne i tern og bland med rødkålen og de tørrede tranebær. Bland ingredienserne til dressingen, smag til med salt og vend dressingen i salaten. Top med de grofthakkede ristede mandler.

Rødkålssalat med æble, tranebær og mandler

  • WEEKEND! Hvor er det tiltrngt Vi skyder weekenden i gang
  • Jeg er hjemme med en lille syg mus i dag
  • Det er srme blevet efterr Jeg overvejer kraftigt at skifte
  • Sprde bnnefritter Vi skulle have haft en lkker pastaret med
  • Sidste uge stod i sygdommens tegn Frst Mille s Magnus
  • I morgen er det fredag og s er der kun
  • Fredagsburger Helt simpel og helt perfekt    burger
  • Biksemad  Nr lillefisen bliver ringet syg hjem fra dagplejen