I dag er det åbenbart international pandekagedag – der kan man bare se. Min underbevidsthed må have taget fejl af dagene, for jeg kom til at spise pandekager i går, men nu er dagen skrevet ind i kalenderen, så jeg ikke misser den igen til næste år.

Men nu hvor I må ”nøjes” med de pandekageopskrifter, der allerede ligger på bloggen (her og her), så giver jeg jer i stedet noget, der er lige så godt, nemlig denne margherita meatza. En meatza er en pizza, hvor bunden er lavet af kød – deraf navnet. Her lavet i en dejlig klassisk udgave, men top meatzaen med hvad du lyster (eller lige har i køleskabet).

Margherita Meatza
2 personer

450 gram hakket svine- og kalvekød
1 tsk. salt
1 tsk. oregano
1 fed presset hvidløg
Friskkværnet peber
Et drys chiliflager
1 spsk. tamari
1 æg
50 gram revet parmesan

Topping
1 pose frisk mozzarella skåret i skiver
3 spsk. tomatpuré
2 tomater skåret i skiver
En håndfuld basilikumblade

Tænd ovnen på 225 grader. Bland kødet med salt, oregano, hvidløg, peber, chiliflager, tamari, æg og parmesan og ælt det godt sammen. Tryk kødet ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag kødet i cirka 15 minutter eller til det ikke længere har den lyserøde farve. Dup med et stykke køkkenrulle for at fjerne evt. fedt. Fordel tomatpuréen, tomatskiverne og til sidst mozzarellaen på bunden og giv pizzaen til osten er smeltet – det tager 3-5 minutter. Fordel basilikumbladende ud over og server. Herhjemme toppede vi pizzaen med en grøn salat og dressing.

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken