Når jeg laver aftensmad, laver jeg altid lidt ekstra, så jeg har til frokost dagen efter. Det synes jeg klart er det nemmeste i forhold til madpakke, nu hvor jeg helst ikke spiser brød. Ja, indrømmet, det med madpakker og mad på farten bliver lidt mere besværligt, når man ikke bare kan smøre en rugbrødsmad. Det bliver især besværligt, hvis man ikke er hjemme en aften og der derfor ikke er nogen rester, man kan tage med til frokost næste dag. Jeg plejer at kunne planlægge mig ud af det meste, men spontane aftaler opstår jo af og til og så må man jo tage den derfra 🙂

Nå, men ikke desto mindre fik jeg denne salat til min aftensmad i går og rester blev der heldigvis, så gæt hvad jeg fik til frokost? 😉 Inspirationen fik jeg herfra.

Karrystegt grønkålssalat med æble
2 personer

3 håndfulde finthakket grønkål
1 spsk. karry
1 æble i tern
Lidt æblecidereeddike
Salt og peber
Kokosolie til stegning

Opvarm kokosolien på en pande og rist karrypulveret deri. Tilsæt grønkålen og steg den i et par minutter. Tilsæt lidt æblecidereddike, salt og peber og vendt godt rundt. Hæld grønkålen i en skål og vend æbleternene deri. Top eventuelt med disse saltede valnødder.

  • Fejrer en hel nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave
  • Denne hvidklssalat med granatble og ristede ndder har vret tilbehr