Grove morgenvafler

Nu hvor jeg ikke fik pandekager i går, så fik jeg til gengæld vafler til morgenmad i dag. Det er faktisk en helt okay byttehandel, synes jeg selv. Jeg fik et vaffeljern i julegave, men de gange jeg har prøvet det, er det slet ikke blevet til noget, der på nogen måde kunne ligne vafler – hvor svært kan det lige være? Jeg havde faktisk næsten givet helt op, men da jeg så denne opskrift hos CopenhagenByMe, tænkte jeg, at jeg lige måtte give det et forsøg mere. Jeg har ikke fulgt opskriften slavisk, men det er tæt på. Da jeg stod og rørte dejen sammen, synes jeg, at den var ret så tyk – sådan næsten bolledejsagtig, men jeg gav den et forsøg og resultatet blev virkelig godt. Jeg tænker, at min dej måske har været alt for tynd de andre gange. Nu er jeg i hvert fald klar til at eksperimentere lidt med mit vaffeljern igen.

Læs også: Morgenmadsomelet med kokos og banan

Grove morgenvafler
5 stk.

2 æg
1 groft revet gulerod
1/2 dl hørfrø
1/2 dl solsikkekerner
1/2 dl sesamfrø
1 dl kokosfibre
3 spsk. loppefrøskaller
2 dl vand
Kokosolie til stegning

Bland alle ingredienserne sammen og lad dejen trække i 5 minutters tid, mens vaffeljernet varmer op. Smør vaffeljernet med kokosolie og lav vaflerne en efter en. Jeg toppede min grove morgenvafler med denne brombær-chia marmelade og lidt frysetørrede hindbær.

Grove morgenvafler

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip