Grøntsagspølsehorn

Disse grøntsagspølsehorn bagte jeg i weekenden, så jeg havde lidt snacks til togturene. Konsistensen minder utrolig meget om brød og er dejlig luftig. Smagen er også lige i skabet og smager ikke alt for meget af grøntsager, som de pølsehorn jeg førhen har bagt, har gjort. Samtidig er de saftige, så man behøver heller ikke dyppelse til dem. Jamen altså, de er jo perfekte! Og i bedste stop-madspild-ånd så er det jo en perfekt måde at få brugt de slatne grøntsager i køleskabet på.

Grøntsagspølsehorn
8 stk.

4 pølser – gerne øko
200 gram grov grøntsag – skrællet vægt! (Jeg brugte stokken fra en broccoli og et par gulerødder)
50 gram hakket grønkål (svarende til cirka to store håndfulde)
2 æg
1 spsk. mandelmel
2 spsk. loppefrøskaller
2 spsk. hørfrø
1 tsk. salt

Sesamfrø til drys

Riv de grove grøntager og blend alle ingredienserne sammen i en foodprocesser til du har en ensartet dej. Lad dejen hvile i 10 minutters tid og opvarm ovnen til 175 grader. Halver pølserne og fordel dejen rundt om pølserne. Det er lettest, hvis man lige dypper hænderne i koldt vand af og til. Læg pølsehornene på en bageplade beklædt med bagepapir, drys med sesamfrø og bag dem i 20-25 minutter.

Grøntsagspølsehorn

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip