Grøntsagspølsehorn

Grøntsagspølsehorn til madpakken

Et grøntsagspølsehorn er den dejligste lille snack til madpakken. Konsistensen af grøntsagsdejen omkring pølserne minder utrolig meget om brød og er dejlig luftig. Smagen sidder også lige i skabet og de smager ikke alt for meget af grøntsager. Grøntsagerne i pølsehornene gør dem også saftige, så man ikke behøver dyppelse til dem. De er kort sagt perfekte! Og i bedste stop-madspild-ånd, er det jo også den perfekte måde at få brugt alle de slatne grøntsager i køleskabet på.

Læs også: Pølsehorn – grove og luftige

Grøntsagspølsehorn

Grøntsagspølsehorn

8 stk.
Ingredienser
  • 4 pølser - gerne øko
  • 200 gram grove grøntsager – skrællet vægt! jeg brugte stokken fra en broccoli og et par gulerødder
  • 50 gram hakket grønkål svarende til cirka to store håndfulde
  • 2 æg
  • 1 spsk. mandelmel
  • 2 spsk. loppefrøskaller
  • 2 spsk. hørfrø
  • 1 tsk. salt
  • Sesamfrø til drys
Fremgangsmåde
  • Riv de grove grøntager og blend alle ingredienserne sammen i en foodprocesser til du har en ensartet dej. 
  • Lad dejen hvile i 10 minutters tid og opvarm imens ovnen til 175 grader. 
  • Halver pølserne og fordel dejen rundt om pølserne. Det er lettest, hvis man lige dypper hænderne i koldt vand af og til. 
  • Læg pølsehornene på en bageplade beklædt med bagepapir, drys med sesamfrø og bag dem i 20-25 minutter.

Grøntsagspølsehorn

No images found!
Try some other hashtag or username