Jeg var skeptisk, meget. Spinat, vafler og morgenmad var ikke en kombination jeg havde prøvet før. Jeg kan godt lide spinat, er vild med vafler og ser altid frem til morgenmaden, så jeg kunne jo lige så godt give disse spinatvafler et forsøg. Konsistensen af dejen blev rigtig god og den var meget nem at arbejde med. Det er jo så meget nemmere at lave vafler end pandekager og man slipper for alle frustrationerne, når den ene pandekage efter den anden bliver til smulder, når man prøver at vende dem. Jeg er fan! Og smagen, ja, den sad også lige i skabet.

Læs også: Grove morgenvafler

Spinatvafler
10 stk.

2 bananer
5 æg
4 håndfulde frisk spinat
½ tsk. salt
2 spsk. loppefrøskaller
2 spsk. fedtreduceret mandelmel (mandler malet til mel kan også sagtens bruges)
Kokosolie til stegning

Blend alle ingredienserne godt sammen, lad dejen hvile i 5 minutter imens vaffeljernet varmer op og steg så vaflerne i vaffeljernet. Smør eventuelt vaffeljernet med lidt kokosolie mellem hver vaffel, hvis vaflerne sidder lidt fast. Top med hvad end du lyster og nyd så dine grønne spinatvafler.

Tip! Hvis du ikke er super duper frisk om morgenen, så kan vaflerne sagtens laves dagen før og både spises kolde eller varmet næste morgen!

  • Skal du sndagsbage i dag? S foreslr jeg en portionhellip
  • Rester p en mandag er det bedste jeg ved Enhellip
  • En skn kleskabsgrd er et hit p de travle morgenerhellip
  • Spis varieret sagde de macarons
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk toppet med osthellip
  • Alene hjemme p en tirsdag betyder sushi i lange banerhellip
  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag