Jeg har haft en rigtig dejlig weekend fuld af hygge og søde mennesker. Lørdag var jeg ude og spise med to søde mennesker fra studiet – nu hvor vi er i praktik, ser vi jo ikke mere hinanden til daglig, så det var rigtig dejligt at se dem igen. I morges var jeg ude og løbe med en sød pige, som jeg mødte for første gang i dag, men jeg er sikker på, at vi kommer til at løbe flere ture sammen i fremtiden. Til eftermiddag var jeg ude og gå tur og spise med en veninde fra folkeskolen, som jeg ikke har set i 10 år. Så alt i alt en begivenhedsrig og hyggelig weekend. Desværre har jeg også fået fanget mig en forkølelse, så jeg forudser, at jeg nok har brug for lidt ekstra energi de kommende dage, så har derfor til aften lavet disse lækre energibarer med nødder til den kommende uge.

Energibarer med nødder
4-5 stk.

50 gram cashewnødder
50 gram solsikkekerner
25 gram mandler
20 gram grofthakket chokolade
3 spsk. kakaopulver
50 gram soltørrede dadler
70 gram tørrede abrikoser
20 gram smeltet mørk chokolade

Blend cashewnødderne og solsikkekernerne til mel og hak mandlerne groft. Bland de grofthakkede mandler med melet, grofthakket chokolade og kakaopulver. Blend dadlerne og abrikoserne til en lind masse. Ælt dadelmassen og de tørre ingredienser sammen med hænderne, så du får en sammenhængende masse. Fordel massen i bunden af en firkantet bøtte (cirka 15 cm x 10 cm) beklædt med bagepapir. Stil fadet i fryseren mindst 30 minutter. Skær den frosne masse ud i små barer og hæld chokoladen over.

No images found!
Try some other hashtag or username