Det er nok ikke gået din næse forbi, at chiafrø er det nye. Jo flere chiagrød man spiser, jo sundere er man næsten og opskrifter med chiagrød i pandekager, knækbrød, kager og så videre er at finde overalt. Jeg er kun halvt hoppet med på bølgen. Jeg bruger frøene til grød og til dette knækbrød, men ellers bruger jeg dem faktisk ikke – jeg synes også, at de er lidt for dyre til bare at kaste i hvad som helst.

Ikke desto mindre er denne chiagrød med chokolade et kæmpe hit hos mig. Det er som at spise en meget syndig dessert til morgenmad. Og så er det bare virkelig lækkert, at morgenmaden står klar i køleskabet og kun kræver, at min lige giver den lidt topping. Så bliver det ikke nemmere.

// Denne opskrift indeholder affiliate links //

Chokolade chiagrød
1 person

2 spsk. chiafrø
1,5 dl hasselnøddemælk
2 spsk. kakao
1 tsk. Sukrin Gold

Topping: Frisk frugt/bær, nødder, skyr osv.

Aftenen før røres chiafrø, hasselnøddemælk og Sukrin Gold sammen. Sigt derefter kakaoen i under omrøring, så den ikke klumper. Sæt grøden i køleskabet til næste morgen, top den og nyd den.

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken