Det er nok ikke gået din næse forbi, at chiafrø er det nye. Jo flere chiagrød man spiser, jo sundere er man næsten og opskrifter med chiagrød i pandekager, knækbrød, kager og så videre er at finde overalt. Jeg er kun halvt hoppet med på bølgen. Jeg bruger frøene til grød og til dette knækbrød, men ellers bruger jeg dem faktisk ikke – jeg synes også, at de er lidt for dyre til bare at kaste i hvad som helst.

Ikke desto mindre er denne chiagrød med chokolade et kæmpe hit hos mig. Det er som at spise en meget syndig dessert til morgenmad. Og så er det bare virkelig lækkert, at morgenmaden står klar i køleskabet og kun kræver, at min lige giver den lidt topping. Så bliver det ikke nemmere.

// Denne opskrift indeholder affiliate links //

Chokolade chiagrød
1 person

2 spsk. chiafrø
1,5 dl hasselnøddemælk
2 spsk. kakao
1 tsk. Sukrin Gold

Topping: Frisk frugt/bær, nødder, skyr osv.

Aftenen før røres chiafrø, hasselnøddemælk og Sukrin Gold sammen. Sigt derefter kakaoen i under omrøring, så den ikke klumper. Sæt grøden i køleskabet til næste morgen, top den og nyd den.

  • Skal du sndagsbage i dag? S foreslr jeg en portionhellip
  • Rester p en mandag er det bedste jeg ved Enhellip
  • En skn kleskabsgrd er et hit p de travle morgenerhellip
  • Spis varieret sagde de macarons
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk toppet med osthellip
  • Alene hjemme p en tirsdag betyder sushi i lange banerhellip
  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag