Det er nok ikke gået din næse forbi, at chiafrø er det nye. Jo flere chiagrød man spiser, jo sundere er man næsten og opskrifter med chiagrød i pandekager, knækbrød, kager og så videre er at finde overalt. Jeg er kun halvt hoppet med på bølgen. Jeg bruger frøene til grød og til dette knækbrød, men ellers bruger jeg dem faktisk ikke – jeg synes også, at de er lidt for dyre til bare at kaste i hvad som helst.

Ikke desto mindre er denne chiagrød med chokolade et kæmpe hit hos mig. Det er som at spise en meget syndig dessert til morgenmad. Og så er det bare virkelig lækkert, at morgenmaden står klar i køleskabet og kun kræver, at min lige giver den lidt topping. Så bliver det ikke nemmere.

// Denne opskrift indeholder affiliate links //

Chokolade chiagrød
1 person

2 spsk. chiafrø
1,5 dl hasselnøddemælk
2 spsk. kakao
1 tsk. Sukrin Gold

Topping: Frisk frugt/bær, nødder, skyr osv.

Aftenen før røres chiafrø, hasselnøddemælk og Sukrin Gold sammen. Sigt derefter kakaoen i under omrøring, så den ikke klumper. Sæt grøden i køleskabet til næste morgen, top den og nyd den.

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige