Chokolade chiagrød

Det er nok ikke gået din næse forbi, at chiafrø er det nye. Jo flere chiafrø man spiser, jo sundere er man næsten og opskrifter med chiafrø i pandekager, knækbrød, kager og så videre er at finde overalt. Jeg er kun halvt hoppet med på bølgen. Jeg bruger frøene til grød og til dette knækbrød, men ellers bruger jeg dem faktisk ikke – jeg synes også, at de er lidt for dyre til bare at kaste i hvad som helst. Ikke desto mindre er denne chokolade chiagrød et kæmpe hit hos mig. Det er som at spise en meget syndig dessert til morgenmad. Og så er det bare virkelig lækkert, at morgenmaden står klar i køleskabet og kun kræver, at min lige giver den lidt topping. Så bliver det ikke nemmere.

Læs også: Morgenmadsomelet med kokos og banan

Chokolade chiagrød
1 person

2 spsk. chiafrø
1,5 dl hasselnøddemælk (eller anden mælk)
2 spsk. kakao
1 tsk. Sukrin Gold (eller anden sødning)

Topping: Frisk frugt/bær, nødder, skyr osv.

Aftenen før røres chiafrø, hasselnøddemælk og Sukrin Gold sammen. Sigt derefter kakaoen i under omrøring, så den ikke klumper. Sæt grøden i køleskabet til næste morgen, top den og nyd den.

Chokolade chiagrød

  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i
  • Nr det kommer til kl i salater er grnkl helt
  • Jeg gad godt have startet dagen med en omgang bagt