Jeg er syg, og det er jeg virkelig, virkelig dårlig til at være. I går prøvede jeg at kurere sygdommen med sukker og junk – det virkede ikke, så i dag prøver jeg en anden taktik: sund, nærende mad, der er fyldt med alle de rigtige ting. Maden skal dog samtidig være nem, for det eneste jeg faktisk har lyst til er at sove og jeg bliver svimmel, hvis jeg står oprejst for længe. I dag blev frokosten derfor til denne lækre æggewrap med røget laks og spinat. Det tog maks 10 minutter at bikse sammen, men det kan sikkert gøre hurtigere, hvis man ikke lige har en omtåget sygdomshjerne.

Æggewrap med røget laks og spinat
1 stk.

Wrap
2 æg
1 spsk. loppefrøskaller
Salt og peber
Kokosolie til stegning

Fyld
2 gode, tykke skiver røget laks
1 stor håndfuld frisk spinat
Lidt smøreost
1/2 avocado i skiver

Pisk æg, loppefrøskaller, salt og peber godt sammen og steg som en pandekage på panden. Tag æggewrappen af panden, læg den på et stykke køkkenrulle og lad den køle lidt af. Smør wrappen med smøreost og fordel spinat, røget laks og avocado ovenpå. Så skal du bare rulle, skære, spise og nyde,  – voila… 🙂

Kan allerede mærke hvor bum stærk og rask jeg bliver – eller noget…

  • Opskriften p denne kartoffelsalat med blomkl og urter udgav jeg
  • Forleden bagte jeg disse havregrynsboller og i dag er opskriften
  • Fajitas med kylling Find opskriften p lifebynandk fajitas tortillas
  • Sommermad Salat med vandmelon feta og mynte og grillede spyd
  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med
  • Jeg har lavet coleslaw efterden samme opskrift s ufattelig mange
  • Regnvejr er vaffelvejr Er jeg den eneste der faktisk nyder