Æggewrap med røget laks og spinat

Frokost er for mig et udfordrende måltid, hvis der ikke er rester fra aftensmaden dagen før. Alt for ofte ender jeg med at smøre mig en tør rugbrødsmad, men af og til gør jeg lidt ekstra ud af det og laver mig fx en lækker æggewrap. Denne æggewrap har jeg fyldt med røget laks, spinat og avocado, men man kan i realiteten fylde den med hvad som helst. Den tager maksimalt 10 minutter at bikse sammen og kan både spises kold og varm, hvilket også gør, at den sagtens kan tages med i madpakken.

Læs også: Grøntsagspølsehorn

Æggewrap med røget laks og spinat

Æggewrap med røget laks og spinat
1 stk.

Wrap
2 æg
1 spsk. hvedemel
Salt og peber
Smør eller olie til stegning

Fyld
2 gode, tykke skiver røget laks
1 stor håndfuld frisk spinat
Lidt smøreost
1/2 avocado i skiver

Pisk æg, hvedemel, salt og peber godt sammen og steg som en pandekage på panden. Tag æggewrappen af panden, læg den på et stykke køkkenrulle og lad den køle lidt af. Smør wrappen med smøreost, fordel spinat, røget laks og avocado ovenpå og rul wrappen.

Æggewrap med røget laks og spinat

 • WEEKEND! Hvor er det tiltrngt Vi skyder weekenden i gang
 • Jeg er hjemme med en lille syg mus i dag
 • Det er srme blevet efterr Jeg overvejer kraftigt at skifte
 • Sprde bnnefritter Vi skulle have haft en lkker pastaret med
 • Sidste uge stod i sygdommens tegn Frst Mille s Magnus
 • I morgen er det fredag og s er der kun
 • Fredagsburger Helt simpel og helt perfekt  burger
 • Biksemad Nr lillefisen bliver ringet syg hjem fra dagplejen