“Egon” er kommet på besøg og han virker ærlig talt ikke særlig venlig. Sådan en omgang blæsevejr kan da kun give én lyst til at blive indendørs under tæpper med et afsnit (eller flere) af yndlingsserien kørende i fjernsynet. Måske det også kan have noget at gøre med, at mine ben er (røv!) ømme efter gårsdagens omgang hot yoga? Jeg har ihvertfald ligget her det meste af dagen. På et tidspunkt fik jeg dog lettet popo’en fra sofaen for at smide en omgang kylling i ovnen. Det blev til denne omgang pulled chicken, som heldigvis mest bare passede sig selv.

// Denne opskrift indeholder affiliate links //

Pulled chicken
2-3 personer

2-3 kyllingebryster

BBQ sauce
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
2 dl ketchup (evt. hjemmelavet)
2 spsk. kokossukker
2 spsk. æbleeddike
2 tsk. tamari (eller soya)
2 tsk. paprika
1 tsk. røget paprika
1 tsk. chilipulver
Et drys cheyennepeber
Kokosolie til stegning

Tænd ovnen på 125 grader. Hak løg og hvidløg fint og steg løgene klare i en gryde. Tilsæt ketchuppen, kokossukker, æbleeddike, tamari, paprika, chilipulver og cheyennepeber. Lad saucen simre i et par minutter. Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad og hæld BBQ saucen over. Steg kyllingebrysterne i ovnen i 2 timer – læg stanniol over den sidste time. Tag kyllingebrysterne op og riv dem fra hinanden med to gafler. Bland kyllingestrimlerne med BBQ saucen og servér. Det er ikke sikkert, at du skal alt saucen, så bland saucen i kyllingen lidt af gangen og servér evt. resten ved siden af.

  • S har jeg alts skudt koldsklsssonen i gang!  koldskl
  • Fejrer en helt nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave