“Egon” er kommet på besøg og han virker ærlig talt ikke særlig venlig. Sådan en omgang blæsevejr kan da kun give én lyst til at blive indendørs under tæpper med et afsnit (eller flere) af yndlingsserien kørende i fjernsynet. Måske det også kan have noget at gøre med, at mine ben er (røv!) ømme efter gårsdagens omgang hot yoga? Jeg har ihvertfald ligget her det meste af dagen. På et tidspunkt fik jeg dog lettet popo’en fra sofaen for at smide en omgang kylling i ovnen. Det blev til denne omgang pulled chicken, som heldigvis mest bare passede sig selv.

// Denne opskrift indeholder affiliate links //

Pulled chicken
2-3 personer

2-3 kyllingebryster

BBQ sauce
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
2 dl ketchup (evt. hjemmelavet)
2 spsk. kokossukker
2 spsk. æbleeddike
2 tsk. tamari (eller soya)
2 tsk. paprika
1 tsk. røget paprika
1 tsk. chilipulver
Et drys cheyennepeber
Kokosolie til stegning

Tænd ovnen på 125 grader. Hak løg og hvidløg fint og steg løgene klare i en gryde. Tilsæt ketchuppen, kokossukker, æbleeddike, tamari, paprika, chilipulver og cheyennepeber. Lad saucen simre i et par minutter. Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad og hæld BBQ saucen over. Steg kyllingebrysterne i ovnen i 2 timer – læg stanniol over den sidste time. Tag kyllingebrysterne op og riv dem fra hinanden med to gafler. Bland kyllingestrimlerne med BBQ saucen og servér. Det er ikke sikkert, at du skal alt saucen, så bland saucen i kyllingen lidt af gangen og servér evt. resten ved siden af.

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip