Peanut butter muffins

Jeg havde min sidste skoledag i meget lang tid i dag. Fra på mandag står den på praktik og selvom, at jeg skal til at vende op og ned på hverdagen og vænne mig til først at komme hjem omkring klokken halv syv, så glæder jeg mig. Jeg glæder mig til at få brugt den viden, jeg har samlet ind de sidste 3,5 år, i praksis og til at se, hvordan tingene fungerer i den virkelig verden. I går og i dag har været en slags intro-dage til praktikforløbet og vi er flere gange blevet spurgt om, hvilke forventninger vi har til og hvad vi forventer at få ud af praktikforløbet. To spørgsmål, jeg synes der er rigtig svære at svare på, så nu er jeg gået i tænkeboks!

Imens jeg tænker, så tænkte jeg på, at jeg lige ville denne opskrift med jer. En morgen hvor jeg havde god tid og manglede en lille eftermiddagssnack til madpakken, bagte jeg disse peanut butter muffins – helt spontant og med hvad jeg nu lige kunne finde i køkkenskabene. Hold da nu op hvor blev de gode! Hvis man er til peanut butter, så er man helt klart til disse muffins!

Læs også: Luksus dadelkugler med lakrids

Peanut butter muffins

Peanut butter muffins
6 muffins

1 banan
3 spsk. peanut butter
1 tsk. vaniljepulver
2 spsk. Sukrin Gold
2 æg
¼ tsk. salt
1 tsk. bagepulver
3 spsk. fedtreduceret mandelmel
50 gram mørk hakket chokolade

Opvarm ovnen til 175 grader. Blend banan, peanut butter, vaniljepulver og Sukrin Gold godt sammen. Tilsæt æg, salt, bagepulver og mandelmel og blend igen. Vend den hakkede chokolade i dejen med en ske. Fordel dejen i muffinsformene – jeg brugte muffinsforme af silikone. Bag dem i 15-18 minutter eller til de er let gyldne. De smager forrygende både lune og kolde!

Peanut butter muffins

  • Fejrer en hel nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave
  • Denne hvidklssalat med granatble og ristede ndder har vret tilbehr