Peanut butter muffins med banan og chokolade

En morgen hvor jeg havde god tid og manglede en lille eftermiddagssnack til madpakken, bagte jeg disse peanut butter muffins – helt spontant og med hvad jeg nu lige kunne finde i køkkenskabene. Hold da nu op, hvor blev de gode! De er uden hvidt sukker og i stedet sødet med banan og dadler. Derudover er hvedemelet skiftet ud med mandler, der er malet til mel og så er der tilsat en smule mørk chokolade. Måske man næsten kan kalde dem sunde? Sundere er de ihvertfald! Er man til peanut butter, så er man helt klart til disse peanut butter muffins!

Læs også: Luksus dadelkugler med lakrids

Peanut butter muffins med banan og chokolade

Peanut butter muffins
8 muffins

1 banan
3 spsk. peanut butter
1 tsk. vaniljepulver
6 friske dadler
2 æg
¼ tsk. salt
1 tsk. bagepulver
30 gram mandler malet til mel
50 gram mørk hakket chokolade

Opvarm ovnen til 175 grader. Blend banan, peanut butter, vaniljepulver og dadler godt sammen. Tilsæt æg, salt, bagepulver og mandelmel og blend igen. Vend den hakkede chokolade i dejen med en ske. Fordel dejen i muffinsformene – jeg brugte muffinsforme af silikone. Bag dem i 15-18 minutter eller til de er let gyldne. De smager forrygende både lune og kolde!

Peanut butter muffins med banan og chokolade

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med